Craiova trebuie să RENASCĂ

Craiova trebuie să RENASCĂ

803
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,00)

Din respect pentru munca , sacrificiile si  gloria generatiilor trecute de fotbalisti  personificate atat de sugestiv de ingerul OBLEMENCO,  suporterii UNIVERSITATII CRAIOVA  au datoria de onoare de a trage un nou semnal de  alarmaː traditia fotbalistica a Cetatii Banilor trebuie salvata, ca cea mai neagra perioada din istoria clubului  sa ia odata  sfarsit. Ajunge cu acesti ultimi  doi ani de prabusire si izolare! Orgoliul suporterilor STIINTEI obliga  CRAIOVA la o RENASTERE  binemeritata  !  Vinovatii pentru anii negri  sa  se dea la o parte , sa lase locul altora mai competenti  si puternici  .

 

Suporterii  Craiovei,  ca adevarati continuatori  morali  ai palmaresului  alb-albastru, solicita autoritatilor publice locale si in mod special doamnei primar sa isi onoreze promisiunile din campanie, unele  mai mult decat  onorabile si sa reporneasca  in forta motoarele Stiintei noastre dragi  !

CRAIOVA TREBUIE SA RENASCA  prin implicarea suporterilor ei si cu firescul sprijin al conducerii urbei  !

 

Impreuna putem reusi  in aceasta incercare nobila !

 

 

PELUZA NORD, PELUZA SUD!

UNITATE PENTRU CRAIOVA!

3 COMENTARII

 1. #1
  Fan Stiinta
  Data de inscriere
   18-09-2008
  Locatie
   Orasul Leilor,Craiova
  Mesaje
  530

  Nu cunosc inca daca aceste bennere au ramas la fiecare locatie sau e unul si acelasi insa ar fi bine daca nu raman peste tot sa contribuim cei care ne consideram suporteri si sa facem cat mai cunoscut acest eveniment.Uniti putem schimba ceva

 2. #2
  Senior Member
  Data de inscriere
   03-06-2006
  Mesaje
  913

  Se tot trag aceste semnale, pana cand … nimeni nu vrea sa ne auda, nimeni nu ne vede … din pacate pentru un timp trebuie sa pastram U Craiova in suflet …

 3. #3
  Member
  Data de inscriere
   17-08-2010
  Mesaje
  245

  suntem patimasi toti,dar cum o sa renasca??fara bani,nicio sansa!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.