Craiova: Victor Ponta pune piatra de temelie a cartierului ”Chinezesc”

Craiova: Victor Ponta pune piatra de temelie a cartierului ”Chinezesc”

1.047
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 3,00)

Premierul Victor Ponta este așteptat, azi, la Craiova, unde va deschide, simbolic, șantierul de lucru la cartierul ”Chinezesc” a cărui construcție va începe pe Strada Caracal, la nr. 152. Totodată, primul-ministru va vizita Căminul pentru persoane vârstnice Craiova din Str. Tabaci, proaspăt reabilitat.

 

Vizita de lucru va începe la ora 16:30 la Ansamblul Rezidențial Craiova, și cu ministrul Apărării Naționale – Mircea Dușa, ambasadorul Chinei – Xu Feihong, parlamentari și oficialități locale, iar de la ora ora 17.00 va continua la Căminul pentru bătrâni.

 

De altfel, tot azi, de la ora 12:00, la sediul Primariei Craiova este programată o întâlnire de lucru cu primarul Craiovei – Lia Olguta Vasilescu, președintele Consiliului Județean – Ion Prioteasa, prefectul judetului Dolj – Sorin Răducan, ambasadorul Chinei în România – Xu Feihong și consilierul onorific al premierului României în relația cu China, senatorul de Dolj – Florea Voinea.

 

Foto: arhivă



2 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     16-03-2015
    Mesaje
    6

    mai fitza, mai chinezarie… hai cu autostrada si cu locuri de munca

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    3660

    Mickey Mouse in delegatie..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.