Craiovence arestate preventiv pentru furt calificat

Craiovence arestate preventiv pentru furt calificat

531
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Urmare la evenimentul prezentat în Buletinul de presă din data de 27 iunie a.c, privind prinderea în flagrat a trei tinere care sustrăseseră bunuri dintr-o locuinţă aflată în construcţie, vă comunicăm faptul că împotriva MARINELEI S. a fost dispusă începerea urmăririi penale.

Din investigaţiile poliţiştilor de investigaţii criminale a fost documentată activitatea infracţională stabilindu-se faptul că la comiterea faptei a participat şi M.MIMI, de 18 ani, totodată fiind pusă în mişcare acţiunea penală împotriva celor două de către procurorul de caz, înaintându-se dosarul instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Magistraţii Judecătoriei Craiova a emis mandate de arestare preventivă pe numele inculpatelor pe o perioadă de 30 zile, fiind încarcerate în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Dolj.

Informaţiile din Buletinul de presă din data de 27.06.2013
În noaptea de 26/27.06.2012, în jurul orei 02.30, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe strada Păltiniş au observat trei tinere care aveau asupra lor doi saci din rafie şi care, la vederea echipajului de poliţie, şi-au schimbat brusc direcţia de deplasare.
Poliţiştii au procedat la oprirea şi legitimatra acestora, stabilid ca că se numesc: B.NARCISA, 18 ani, din comuna Coţofeni din Dos, S.MARINELA, 18 ani şi A.S., 14 ani, ambele din Craiova.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat faptul că persoanele în cauză, în aceeaşi noapte, au sustras dintr-un imobil aflat în construcţie mai multe bucăţi de ţeavă secţionată de diferite mărimi şi robineţi din bronz, pe care urmau să le valorifice la un centru de colectare fier vechi.

În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

1 COMENTARIU

 1. #1
  A%%
  Member
  Data de inscriere
   07-03-2013
  Mesaje
  194

  Foarte bine, dar pe la noi nu exista mari afaceristi corupti, politicieni murdari, functionari mituiti, judecatori mituiti…nimic?! Politisti??
  Numai tigani aurolaci , care fura fier ramas de la constructii?!
  Puscaria contine numai din astia. Oare astia au ruinat Romania? Furand de pe strada Paltinis??
  Cat o sa primeasca astia? 10-15 ani? Pe viata? Cine o sa dea hotararea? Un judecator cinstit or unul megacinstit?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.