Craiovenii din Trupa „Style Dance” participă la Festivalul „Vienna Dance Open 2015”

Craiovenii din Trupa „Style Dance” participă la Festivalul „Vienna Dance Open 2015”

339
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Formaţia de dans „Style Dance” a Casei de Cultură „Traian Demetrescu”, coordonata de profesor voluntar Ana Maria Traşcă, va participa, între 27 februarie și 1 martie 2015, la Festivalul de Dans Modern „Vienna Dance Open 2015”, în Viena, Austria.

Competiţia are loc în cadrul organizaţiei internaţionale „Open Dance Fest” care desfăşoară şi promovează diferite activităţi precum competiţii de dans, festivaluri folclorice, de artă, de comedie, de literatură etc. Misiunea organizaţiei este de a crea relaţii durabile între oraşele europene, în scopul promovării diferitelor culturi.

Anul acesta vor concura formaţii din Franţa, Polonia, Ucraina, Grecia, Turcia, Serbia, Bosnia şi Herţegovina, Croaţia, Rusia, Cehia, Slovacia, Bulgaria, Ungaria, Slovenia, Macedonia etc., care au mai participat şi în ediţiile anterioare. Aceasta este prima ediţie la care formaţia Casei de Cultură „Traian Demetrescu” va participa. Să le urăm succes!

1 COMENTARIU

 1. #1
  Junior
  Data de inscriere
   23-02-2015
  Locatie
   Londra
  Mesaje
  67

  Felicitari!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.