Criculația rutieră pe A1 București-Pitești și A3 București-Ploiești a fost închisă din...

Criculația rutieră pe A1 București-Pitești și A3 București-Ploiești a fost închisă din cauza condițiilor meteo nefavorabile

500
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Începând cu ora 12.30, circulația rutieră a fost închisă pe autostrăzile A1 București – Pitești și A3 București – Ploiești, din cauza fenomenului de viscol cu vizibilitate redusă.

Reprezentanții Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale recomandă participanților la trafic să evite zonele afectate de zăpadă și viscol. Dacă totuși nu se poate evita deplasarea în aceste zone, se recomandă ca participanții la trafic să nu plece la drum fără a avea autovehiculele echipate corespunzător pentru condițiile de iarnă (anvelope de iarnă, lanțuri antiderapante, combustibil)

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit până duminică seară la ora 22.00 avertizările de cod portocaliu și cod galben de viscol emise vineri. !8 dintre județele României se află sub cod portocaliu de ninsoare.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.