Cristiana Anghel, “urecheată” de primarul Craiovei:”A mers cu mine de mână pe...

Cristiana Anghel, “urecheată” de primarul Craiovei:”A mers cu mine de mână pe stradă!”

527
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 2,67)

Parlamentarul Cristiana Anghel, senator de Craiovița, a intrat îm atenția colegilor de alianță, după criticile pe care aceasta le-a adus Uniunii Social-Liberale. primarul Lia Olguța Vasilescu i-a readus aminte acesteia că “am mers în campanie cu ea de mână, dar nu o voi mai face”.

Declarațiile parlamentarului Cristiana Anghel, senator pe Colegiul Craiovița, prin care se arăta nemulțumită de faptul că “USL minte la fel ca PDL”, nu au rămas netaxate de către colegii de alianță.
Dacă președintele PSD, Victor Ponta, a spus că “pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești”, primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu i-a adus aminte parlamentarului că a dus-o de mână în campanie.

“Doamna Cristiana Anghel să nu uite că am mers de mână cu dânsa prin Craiova, lucru pe care nu o să îl mai fac”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Cristiana Anghel a câștigat mandatul de parlamentar în colegiul Craiovița, reusind să îi învingă pe fostul primar Antonie Solomon și pe fostul viceprimar Marinică Dincă.

Sursa: oradedolj.ro

3 COMENTARII

 1. #1
  Junior
  Data de inscriere
   19-01-2013
  Mesaje
  53

  Banii nu au culoare politica!

 2. #2
  0-day Member
  Data de inscriere
   14-04-2013
  Mesaje
  4

  RUSINE!!!

 3. #3
  Newcomer
  Data de inscriere
   02-04-2013
  Mesaje
  34

  Toata lumea alearga dupa ciolan.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.