Dăbulenii nu mai vând lubeniţe pe marginea drumului. Vor avea piaţă de...

Dăbulenii nu mai vând lubeniţe pe marginea drumului. Vor avea piaţă de 350.000 de euro

1.718
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Investiţia, în valoare de peste 350.000 de euro, este realizată printr-un proiect cu fonduri europene, implementat prin Programul de Cooperare Transfrontalieră România – Bulgaria 2007 – 2013. Proiectul este dezvoltat alături de localitatea Lom din Bulgaria. Piaţa duin Dăbuleni va fi gata în mai puţin de cinci luni.

piata dabuleni 1

Proiectul prevede amenajarea unei pieţe pe o suprafaţă de 3,3 ha, care va fi împrejmuită cu gard, astfel încât comerțul să se desfășoare în siguranță şi în condiţii civilizate.

Această piaţă ne-a fost cerută de foarte multe ori de către gospodarii din Dăbuleni şi din localităţile învecinate, care au nevoie de un punct de desfacere a produselor agricole. Ştiţi cu toţii că, an de an, pe marginea drumului european se creează o aglomerare de persoane, cultivatori care îşi expun produsele pentru a le vinde. Aşa nu mai puteau funcţiona lucrurile, pentru că, în definitiv, este pusă în pericol chiar viaţa oamenilor, a declarat Ion Prioteasa, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj.

Cultivatorii de legume și fructe, de lubeniță și pepeni în mod special, vor putea veni în această piață imensă, unde vor beneficia de o serie întreagă de facilități: acces la utilități, la grupuri sanitare, vor exista zone special amenajate pentru desfacerea mărfurilor, vor avea la dispoziție un cântar special, de mare capacitate.

În această toamnă, cultivatorii locali vor putea deja să vină aici, unde le vom oferi condiții optime pentru a-și desface producția. Va fi creată o piață civilizată, cu toate dotările necesare, astfel ca oamenii să nu mai stea în praf, pe marginea drumului. Ne dorim să amenajăm și copertine, pentru ca producătorii care își expun marfa aici să fie protejați de soare și de ploi„, a afirmat Nicolae Drăgoi, primarul localității Dăbuleni



6 COMENTARII

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    1310

    O sa trec vara asta prin Dabuleni … pe cat facem pariu ca o sa gases lubeniţă pe merginea drumului …

  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    2224

    daca fac si copertine sunt tari

  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     04-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    4446
    Citat Mesaj initiat de cyborg
    O sa trec vara asta prin Dabuleni … pe cat facem pariu ca o sa gases lubeniţă pe merginea drumului …

    Traditia nu moare …

    -- No OnE LiVeS FoReVeR !!!
  4. #4
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1099

    Este normal sa vedem ce se face acolo

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  5. #5
    Racer
    Data de inscriere
     29-11-2007
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    96

    Nu văd rostul , oricum ei tot la fel o să facă.

  6. #6
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4014

    )

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.