Dan Cherciu se întreabă dacă Zgonea și Vișan sunt produse de calitate...

Dan Cherciu se întreabă dacă Zgonea și Vișan sunt produse de calitate sau rebuturi

623
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Dan Cherciu se întreabă dacă Zgonea și Vișan sunt produse de calitate sau rebuturi

Fostul consilier județean, pesedista Oana Bică, sesiza pe Facebook faptul că lângă Mihai Răzvan Ungureanu, în Piața Revoluției, se afla Gelu Vișan, și se întreba dacă acest individ poate inspira cuiva încrdere:

“Vorbeşte MRU în Piaţa Revoluţiei… Lângă el este Gelu Vişan… Este bine… Îi ajută să mai scadă în sondaje… Asta, dacă mai au de unde!!! Există persoane cărora să le inspire vreun pic de încredere unul ca Gelu Vişan? ”

În completarea acesteia, voit sau nu, a venit consilierul local PDL, Dan Cherciu, care s-a dorit glumeţ, întrebându-se dacă Valeriu Zgonea este un produs de calitate sau un rebut, punându-şi în altă postare aceaşi întrebare despre Gelu Vişan:

“Domnul Prioteasa a declarat astăzi că dl. Zgonea este produsul 100% al PSD Dolj, dar nu a precizat ce fel pentru că produsele sunt fie de calitate, fie rebuturi .

Lângă dl. Ungureanu văd că se înghesuie și produse ale PDL Dolj, așa că întrebarea pe care am adresat-o dlui. Prioteasa este valabilă și în acest caz ”.

Se poate pune aceeași întrebare și cu privire la calitatea lui Dan Cherciu, care în patru ani în Consiliul Local Craiova nu a demonstrat că ar fi vreo somitate.
Sursa: http://ponturidespre.roSpune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.