Decathlon te ajută să îți vinzi articolele sportive de care nu mai...

Decathlon te ajută să îți vinzi articolele sportive de care nu mai ai nevoie

489
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Magazinul de echipamente sportive Decathlon va organiza în perioada 12 martie-12 aprilie târgul Trocathlon, în cadrul căruia vor fi vândute produse second hand pentru pasionaţii de sport.

În cadrul acestui târg, Decathlon intermediază gratuit relaţia dintre potenţialii vânzători sau cumpărători de articole sportive sportive second hand în stare bună achiziţionate de la mai mulţi jucători din piaţă, nu doar cele din Decathlon.

“Dorinţa noastră este să facem sportul accesibil tuturor. (…) Clienţii care doresc să cumpere o bicicletă, o bandă de alergare, o pereche de role sau alte produse de sport de la un alt pasionat pot verifica produsul înainte de a-l cumpăra, acestea fiind expuse într-un spaţiu special amenajat în fiecare magazin Decathlon.  Pentru a ne asigura că totul se desfăşoară în condiţii optime, depunerea articolelor este condiţionată de încheierea unui contract şi de semnarea unui regulament, iar produsele sunt verificate de specialiştii noştri”, declară reprezentanţii Decathlon.

Mai multe detalii gasiți pe pagina www.decathlon.ro

3 COMENTARII

 1. #1

  Data de inscriere
   02-10-2005
  Locatie
   Craiova
  Mesaje
  22535

  super tare

 2. #2
  Spammer
  Data de inscriere
   23-01-2006
  Mesaje
  2899

  Interesant.

 3. #3
  Lau
  Racer
  Data de inscriere
   27-02-2006
  Locatie
   Craiova
  Mesaje
  208

  O idee foarte bună!

  Craiova Forum - Comunitatea ta preferata!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.