Degringoladă în fotbal. Startul la Liga a II-a şi a III-a va...

Degringoladă în fotbal. Startul la Liga a II-a şi a III-a va fi, din nou, amânat!

346
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Startul la Liga a II-a şi a III-a trebuia dat pe 17/18 august, însă oficialii FRF au decis, din cauza problemelor financiare pe care le întâmpină cluburile, amânarea cu două săptămâni. Retragerea de la o zi la alta a tot mai multor grupări, dă din nou planurile peste cap. Componenţa seriilor va suferi alte modificări, iar ţintarul ar putea fi tras din nou, motiv pentru care diriguitorii fotbalului iau în calcul amânarea, pentru a doua oară, cu cel puţin o săptămână, a campionatului. Seria I a Ligii a II-a se confruntă cu cele mai multe probleme, Callatis Mangalia a abandonat, iar Buftea şi Bacău sunt la un pas. În aceste condiţii, FC Argeş, care a depus cerere la FRF pentru a evolua în acea serie, ar putea primi acceptul.

 

FC Olt Slatina ar putea întâlni Luceafărul Oradea în prima etapă

 

Reprezentantul cluburilor de Liga a II-a în CEx al FRF, preşedintele grupării FC Olt Slatina, Gheorghe Constantin, a declarat că se va amâna cu siguranţă campionatul.

 

„ Nu este bătut în cuie, dar mai mult ca sigur se va amâna cu o săptămână. Este posibil să se tragă din nou ţintarul. În locul celor de la FC Timişoara va apărea Luceafărul Oradea, ca să nu mai stea nimeni. Cred că vor fi 14 echipe, 13 etape. Probleme foarte multe sunt în seria cealaltă. Asta este situaţia, am discutat cu unsprezece reprezentanţi ai cluburilor, toţi au spus că este mai bine aşa, decât să se retragă echipe, să fie nevoiţi să stea în campionat. Nu vor mai fi intermediare. Săptămâna aceasta va fi un Comitet de Urgenţă şi se va decide”, a declarat Gheorghe Constantin.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.