Descinderi la locuinţele mai multor elevi de la „Henri Coandă” din Craiova

Descinderi la locuinţele mai multor elevi de la „Henri Coandă” din Craiova

1.908
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorilor DIICOT – ST Craiova, au descins, în această dimineaţă, la locuinţele unor tineri din municipiul Craiova. Este vorba de câţivai elevi ai Liceului „Henri Coandă” din oraş, unitate în care în urmă cu aproximativ o lună a ieşit la iveală faptul că trei elevi – o fată şi doi băieţi – au făcut sex şi au fost filmaţi în timp ce întreţinau relaţiile intime chiar pe terenul de sport din curtea şcolii. În acest caz, atât la nivelul unităţii de învăţământ, cât şi al Serviciului teritorial Craiova al DIICOT au fost deschise anchete. 
Astfel, la primele ore ale dimineţii, opt elevi cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani, au fost ridicați de poliţişti pentru audieri.
„Pentru cercetări au fost conduşi la sediul DIICOT şi la sediul IPJ Dolj opt tineri, elevi la liceul Henri Coandă din Craiova. Aceştia vor fi audiaţi într-o cauză aflată în lucru la DIICOT Craiova privind infracţiunea de pornografie infantilă” a precizat Amelia Căprărin, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.
Aceasta mai spune că, pentru a fi efectuate percheziţiile informatice, poliţiştii au ridicat, cu această ocazie, mai multe calculatoare, laptop-uri, telefoane mobile şi suporturi optice de informaţii.


Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.