DGFP Dolj: Noul program de lucru

DGFP Dolj: Noul program de lucru

1.308
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu schimbă programul bugetarilor. Cei care lucrează în instituţiile publice centrale sunt obligaţi să vină la serviciu, de luni până vineri, de la ora 8.00 la 16.00. Ungureanu taie astfel ziua scurtă de vineri, transformând-o într-o zi normală de lucru.

Pur şi simplu am unificat programul de lucru al administraţiilor centrale. Asta este tot. Nu e nicio altă problemă. Cred, de fapt, că, dacă acum contează ceva, e faptul ca timpul de lucru legal, de la 8 la 16, să fie folosit cât mai bine, a declarat premierul Ungureanu, miercuri, informează România TV. Scretariatul General al Guvernului a transmis instituţiilor din administraţia publică centrală decizia primului ministru privind instituirea programului de lucru care se va desfăşura începând, cu data de 15 februarie a.c., între orele 08:00 – 16:00. Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a cerut armonizarea programului de lucru al ministerelor, prefecturilor şi instituţiilor deconcentrate ale statului.

Program de lucru DGFP Dolj   

Asisten Contribuabili i Depunere Declaraii:
Luni, Mari, Joi i Vineri : 8.30 - 16.30
Miercuri : 8.30 - 18.30

Sindicaliştii nu sunt de acord cu propunerea Guvernului.




Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.