Directorul Sălii Polivalente Craiova acuză că a fost bătut de un consilier...

Directorul Sălii Polivalente Craiova acuză că a fost bătut de un consilier județean

5.038
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cristian Mitricof, directorul Sălii Polivalente din Craiova, fost consilier al prefectului Marius Deca, din partea PNL, actualmente PSD, susține că a fost victima unui consilier județean, fost coleg de la PNL, Marian Irinei. Mitricof acuză că a fost lovit, în seara zilei de marți, 16 iunie, ”cu pumnul în gură și cu piciorul în stomac” de acesta, fapt pentru care a depus o plângere la poliție. Mărturisirea, care a fost făcută pe Facebook, este susținută de declarațiile unor martori, dar și de certificatul obținut de la IML. La rândul său, Marian Irinei îl acuză pe Cristian Mitricof de calomnie și spune că îi face plângere pentru că îi ”tăvălește numele” în spațiul public.

 

certificat Mitricof

Directorul Sălii Polivalente spune că se afla, împreună cu sora sa, la o vulcanizare, când a fost apelat și întrebat de Irinei unde se află. Ulterior acesta din urmă și-a făcut apariția la locul indicat, moment în care l-ar fi lovit cu pumnul în gură și cu piciorul în stomac.

 

În seara asta am avut o surpriza foarte neplacuta din partea CONSILIERULUI JUDETEAN Marian Irinei care m-a lovit cu pumnul in gura si cu piciorul in stomac astept ca autoritatile sa isi faca datoria si ca Partidul National Liberal sa ia masuri in ceea ce il priveste pentru ca eu ca simplu cetatean platitor de taxe si impozite refuz sa fiu reprezentat in cadrul Consililui Judetean Dolj de „oamnei” ca mai sus numitul RUSINE MARE !!!”, a scris Cristian Mitricof pe pagina personală de Facebook. Motivul pentru care Irinei și-ar fi bătut fostul coleg de partid ar fi o jignire pe care acesta i-ar fi adresat-o.

 

Reacția lui Marian Irinei nu a întârziat să apară chiar la postarea lui Mitricof, într-un comentariu în care acuză că este târât într-un scandal inventat: ”Cum îți permiți domnule Mitricof Cristian să-mi folosești numele, tăvălindu-mă într-un scandal pe care-l inventezi? Cine mă cunoaște știe foarte bine ca sunt total împotriva violenței, n-am avut în viața mea vreun conflict de ordin fizic. (…) Cum îți permiți să minți în halul asta? (…) Nu doresc să-ți fac jocul, pornind un circ în spațiul online, unde observ că faci pe victima. Să-ți fie rușine! (…) Îți voi face plângere pt. mărturie mincinoasă și calomnie! Să-ți fie rușine!”, i-a replicat Marian Irinei.

 

Contactat de ziariști, acesta a declarat că a aflat că Mitricof l-ar fi vorbit ”de rău” și că, într-adevăr, l-a sunat aseară pentru a se întâlni și a-i cere explicații, însă a negat că i-ar fi aplicat vreo lovitură.

 

Cert este că Mitricof Cristian a fost la IML, care i-a eliberat un certificat medico-legal în care se constată că ”prezintă o leziune de violență posibil produsă în data de 16 iunie 2015 prin lovire cu un corp dur”, la nivelul obrazului stâng, dar și dureri la nivelul stomacului. Totodată, acesta a depus o plângere la poliție pentru lovire.

 



3 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     29-06-2009
    Mesaje
    545

    Mizerii politice, ale unor oameni mici . . . .

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    3959

    Oricum in politica sunt multe mizerii . . . . . . . . .

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3123
    Citat Mesaj initiat de koss_x_treeme
    Oricum in politica sunt multe mizerii . . . . . . . . .

    Cam da

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.