DOAMNELE ŞI DOMNIŞOARELE „AMENDATE” CU MĂRŢIŞOARE DE POLIŢIŞTII DOLJENI

DOAMNELE ŞI DOMNIŞOARELE „AMENDATE” CU MĂRŢIŞOARE DE POLIŢIŞTII DOLJENI

331
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

            Ca în fiecare an ziua de 1 Martie ne conferă un nou prilej pentru ca poliţiştii rutieri doljeni să întâmpine doamnele şi domnişoarele, participante la trafic, cu o mică surpriză, sancţionandu-le cu câte un mărţişor în loc de amendă.

           Astăzi, intre orele 11.00 si 13.00 poliţiştii rutieri împreună cu specialistii Registrului Auto Roman Agentia Dolj si reprezentantii unei firme de asigurări auto, au desfăşurat „o acţiune” pe principalele artere din municipiul Craiova, activitate în cadrul căreia au fost vizate şi urmărite în trafic doamnele şi domnişoarele.

           Surpriza femeior a fost cu atât mai mare cu cât, în loc de a li se verifica documentele, acestea au fost întâmpinate cu un mărţişor din partea poliţiştilor.

           Prin activitatea desfăşurată astăti am încercat să aducem un zâmbet tuturor doamnelor şi domnişoarelor pe care le-am întâlnit în trafic şi le urăm încă o dată „ O primăvară frumoasă!”.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     23-02-2015
    Locatie
     Londra
    Mesaje
    61

    O actiune interesanta!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.