Dolj: Accident mortal la Poiana Mare

Dolj: Accident mortal la Poiana Mare

1.225
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Un tânăr de 22 de ani, Cătălin Lungu, şi-a pierdut viaţa, ieri, pe DN 55 A, în urma unui accident de circulaţie produs în comuna Poiana Mare.

Bărbatul de 22 de ani, din localitate, conducea un autoturism din direcţia Calafat către Bechet şi, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu un autoturism condus de un alt tânăr de 28 ani, Florin Sandu, din aceeaşi localitate.

În urma accidentului, conducătorii auto au fost transportaţi cu ambulanţa la Spitalul Calafat unde şoferul de 22 de ani a decedat.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au întocmit dosar de cercetare penală în cauză şi se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a dinamicii producerii accidentului.



3 COMENTARII

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    1399

    Condoleante familiei,viata nu este tot timpul asa dreapta.

  2. #2
    Oldtimer
    Data de inscriere
     01-12-2005
    Mesaje
    1062

    Inconstienta ucide. Am trecut pe acolo cand una din masini era ridicata de un motostivuitor. Aia nu e zona in care sa mergi cu viteza. Asfaltul e in valuri si pe langa asta, e o perioada cand drumul e plin de carute si utilaje. E pacat ca a murit un om, dar e bine ca celalalt a scapat.

  3. #3
    Oldtimer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1378

    pacat de tineretea lui.daca nu vor sa inteleaga

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.