Dolj: Câteva localități au rămas fără electricitate din cauza ninsorii

Dolj: Câteva localități au rămas fără electricitate din cauza ninsorii

994
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Câteva localități doljene au fost afectate, total sau parțial, de întreruperi în alimentarea cu energie electrică din cauza ninsorilor abundente și a viscolului. 

 

Ieri după-amiază, în județul Dolj se confruntau cu probleme 11 localități – Segarcea, Lipov, Întorsura, Dăbuleni, Mârșani, Boureni, Afumați, Urzicuța, Pojaru, Romani, Bulzești -, însă reprezentanții CEZ Distribuție au reușit să repună sub tensiune o parte din liniile electrice.

 

Astfel, aseară, mai erau trei localități parțial sau total afectate de întreruperi în alimentarea cu energie electrică, respectiv Radovan, Marșani și Bulzești. (480 consumatori fără energie electrică: Radovan: 90 consumatori; Mârşani: 60 consumatori; Bulzești: 180 consumatori; deranjamente individuale: 150 consumatori).

 

Pe DJ 641 Mischii – Caracal în localitatea Pieleşti, sat Pârşani a fost inundată partea carosabilă pe o lungime de 40 m cu o înălţime a lamei de apă de 25 cm. Circulaţia s-a realizat pe o rută ocolitoare. Drumul a fost redeschis circulaţiei.

 

Tot ieri, echipaje ale ISU Oltenia au intervenit în Craiova pentru îndepărtarea mai multor copaci care au căzut pe străzi în timpul nopţii din cauza greutății zăpezi, dar și a vântului puternic.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Maniac
  Data de inscriere
   15-11-2009
  Locatie
   bals
  Mesaje
  4546

  fara curent e greu

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.