Dolj: Două drumuri județene au fost închise temporar

Dolj: Două drumuri județene au fost închise temporar

4.871
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Drumurile județene 553 Poiana Mare – Maglavit (km 24 – 41) și 561E Băilești – Seaca de Câmp (km 0 – 11) au fost închise temporar, potrivit datelor valabile la ora 12:00 furnizate de ISU Dolj. Conform sursei citate, localitățile au acces la drumurile naționale sau alte drumuri județene. Pe de altă parte, două localități sunt afectate de pene de curent.

La ora 12:00, era înregistrată o defecțiune electrică în Ghercești, unde sunt afectați circa 52 de consumatori. O echipă a Distribuție Energie Oltenia acționează pentru remediere. De asemenea, la Breasta – Botoșești Paia, în localitatea Cernătești, sunt 132 de consumatori afectați de o pană de curent și se acționează cu 1 echipă a Distribuție Energie Oltenia pentru remediere.

Reprezentanții ISU Dolj au mai precizat că se acționează pe toate drumurile naționale din judet cu 65 utilaje, folosindu-se 110 tone material antiderapant. Totodată, se acționează pe 46 drumuri județene cu 64 utilaje, folosindu-se 500 tone material antiderapant.

Foto: arhivă

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.