Dolj: Intervenţii ISU „Oltenia”

Dolj: Intervenţii ISU „Oltenia”

415
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj, au fost solicitate să intervină pentru stingerea a două incendii şi pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă la 16 cazuri.

Secţia Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la rostul de dilataţie dintre bl. 173 C – 173 D, în mun. Craiova, str. Elena Farago.

Din cauza unei ţigări aprinse şi aruncate la întâmplare de către persoane necunoscute, au ars au ars aproximativ 300 kg gunoi menajer.

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei case, proprietatea Elenei T., în mun. Craiova, str. Aleea 5 Parâng.

Din cauza unui scurtcircuit electric produs la un canductor electric neizolat, au ars acoperişul casei pe o suprafaţă de aproximativ 10 m2 .

Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare a fost solicitat să intervină pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, după cum urmează:

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (T.I.M.) – 3 intervenţii.

Detaşamentul 2 Pompieri Craiova (E.P.A.) – 3 intervenţii.

Detaşamentul Pompieri Calafat (E.P.A.) – 1 intervenţii.

Secţia Pompieri Craiova (E.P.A.) – 4 intervenţie.

Secţia Pompieri Băileşti (E.P.A.) – 4 intervenţii.

Garda Intervenţie Pompieri Bechet (E.P.A.)  – 1 intervenţie.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.