Dolj: Niciun drum naţional sau judeţean nu este restricţionat sau închis

Dolj: Niciun drum naţional sau judeţean nu este restricţionat sau închis

542
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

La această oră se circulă în condiţii de iarnă atât pe drumurile naţionale cât şi pe drumurile judeţene, au transmis responsabilii din cadrul Prefecturii Dolj. Nu au fost zboruri anulate sau direcţionate către alte aeroporturi, iar transportul feroviar se desfăşoară în condiţii de iarnă. Nu sunt porturi închise. Totodată, la reţelele electrice şi la reţeaua de gaze nu sunt probleme cauzate de fenomenele meteorologice.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei amintite, pe drumurile naţionale din judeţ, se acţionează cu 28 de utilaje de deszăpezire şi 112 lucrători, folosindu-se până în acest moment 344 tone de material antiderapant.

Pe drumurile judeţene se acţionează cu 68 de utilaje de deszăpezire şi 130 angajaţi, folosindu-se până în acest moment 180 tone de material antiderapant.

În Craiova se acţionează cu 73 de utilaje de deszăpezire şi 40 lucrători. S-au utilizat 315 tone de material antiderapant.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2365

    ia vedeti parsani-rabanesti-dragotesti -caracal.e vai mama lor.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.