Doljenii, invitați să doneze sau să împrumute obiecte din perioada comunistă, pentru...

Doljenii, invitați să doneze sau să împrumute obiecte din perioada comunistă, pentru o expoziție

3,125
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 2.00)

Muzeul Olteniei Craiova, Secţia de Istorie-Arheologie, lansează, începând cu data de 25.01.2018, Campania “Copilăria în comunism”, prin intermediul căreia invită doljenii să doneze sau să împrumute temporar instituției muzeale obiecte din perioada comunistă (1948-1989), în scopul îmbogăţirii patrimoniului cultural muzeal local cu piese relevante şi amenajării unei expoziții temporare în care să fie reconstituită, într-o manieră cât mai fidelă, atmosfera copilăriei din perioada comunistă.

De la păpuşile „Arădeana”, la discurile şi casetele cu muzică pionierească, Revistele „Șoimii patriei”, „Cutezătorii”, gazete de perete, uniforme elevi, pionieri, cărți, caiete, la jocurile „Nu te supăra, frate!”, fotografii şi imagini video din concedii (la munte, la mare), fanioane, insigne toate vor deveni obiecte de muzeu cu valoare istorică certă.

Muzeul Olteniei Craiova anunţă că procedura de donaţie către instituţie este extrem de simplă, implicând doar prezenţa donatorului (având obligatoriu asupra sa Cartea de Identitate) şi semnarea unei declaraţii de donaţie.

Pentru detalii suplimentare, doritorii sunt rugaţi să apeleze nr. de tel: 0251/417.756 sau prin email: muzeulolteniei@yahoo.com.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Newcomer
  Data de inscriere
   13-04-2016
  Mesaje
  19

  eu am un radio din 1987 rusesc cu maneta in care se schimba postul de radio ascultam europa libera si acum arata ca nou nout 10/10 ce drag imi erea de el . mai am si un gloria si un casetofon stereo spatial ce vremuri

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.