DOSARE PENALE – infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

DOSARE PENALE – infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

271
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

DOSARE PENALE – infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice
 
În dimineaţa zilei de ieri, 10.05.2012, în jurul orei 07.15, în Craiova, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj l-au depistat în trafic pe B.CRISTIAN,  33 de ani, din comuna Işalniţa, în timp ce conducea un autovehicul având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată.
​Pe numele acestuia poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile OUG Nr. 195/2002.
 
•  
 
În aceeaşi zi, în jurul orei 11.00, pe DN 6, poliţişti rutieri aflaţi în executarea atribuţiilor de serviciu l-au  depistat în trafic pe D.MITICA, 53 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie alcoolică în aerul expirat de 0,72 mg/l.
D.MITICA a fost condus la unitatea medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele său poliţiştii întocmind dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale.
 
•  
 
La data de 10.05.2012, ora 18.20, în oraşul Filiaşi, pe B-dul Racoţeanu, poliţişti din cadrul Poliţiei Filiaşi l-au depistat în trafic pe A.IONUŢ, 26 de ani,  din comuna Prigor, judeţul Caraş-Severin, în timp ce conducea un autoturism  neînmatriculat.
Din cercetările poliţiştilor a rezultat faptul că acesta montase pe autoturism un număr care îi fusese atribuit unui alt autoturism de aceeaşi marcă.
În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 Rep.
 
•  
 
În seara zilei de ieri, 10 mai a.c., în jurul orei 23.00, un echipaj de siguranţă publică din cadrul Secţiei 6 Poliţie aflat în serviciul de patrulare, pe strada Bucovăț din municipiu,  a oprit pentru control un autoturism la volanul căruia a fost identificat G.IONUȚ, 32 de ani, din Craiova.
Din cercetările efectuate a rezultat faptul că acesta avea autorizaţia provizorie de circulaţie expirată din luna aprilie a.c., pe numele său fiind întocmit dosar de cercetare penală conform OUG Nr. 195/2002.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.