Dosare penale atât pentru hoţi cât şi pentru victima iniţială

Dosare penale atât pentru hoţi cât şi pentru victima iniţială

257
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La data de 17.05.2012, poliţiştii Secţiei 11 Poliţie Rurală Bechet au fost sesizaţi de către B.IONUŢ, din Sadova, Dolj, despre faptul că în ziua precedentă, între orele 10.00-16.00, persoane necunoscute i-au sustras calul de pe izlazul comunal.
Ulterior, în ziua de 23.05.2012, aceeaşi persoană s-a prezentat la Postul de Poliţie Sadova şi a declarat că şi-a găsit calul în extravilanul comunei Sadova, într-o perdea de salcâmi.
În data de 31.05.2012, în timpul verificării unei informaţii obţinută de către poliţiştii din comună, a reieşit faptul că, în data de 16.05.2012, calul lui B.IONUŢ a fost furat de către N.I.A., de 17 ani, din Sadova, Dolj şi P.CĂTĂLIN, 20 de ani, din Valea Stanciului, Dolj.
Pe parcursul cercetărilor s-a stabilit că partea vătămată a ajuns la o înţelegere cu cei doi autori, care i-au dat suma de 700 lei pentru a declara la poliţie că a găsit calul pe câmp şi nu mai are nicio pretenţie.
Tot cu aceasta ocazie s-a mai stabilit că cei doi sunt autorii furtului unui cal din curtea locuinţei părţii vătămate B.GHEORGHE, din Sadova, Dolj, faptă comisă în noaptea de 11/12.05.2012, ce figura înregistrată în evidenţele poliţiei cu autori necunoscuţi.
Celor doi făptuitori li s-au întocmit acte premergătoare pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, iar pe numele lui B.IONUŢ s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de favorizarea infractorului.Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.