Duduială ne sfătuiește să nu acceptăm cadouri în schimbul votului

Duduială ne sfătuiește să nu acceptăm cadouri în schimbul votului

359
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Gheorghe Duduială, candidatul PNȚCD la Primăria Craiova, atrage atenția asupra mitei care se dă în cadrul campaniei electorale, care după cum susține chiar el, de multe ori se materializează în evenimente cu mici și bere sau prin oferirea unor daruri.

 

Acesta împreună cu Laurențiu Mândrea, candidatul țărăniștilor la președinția Consiliului Județean Dolj, cere încetarea unor astfel de practici, prin care oamenii să-și dea votul la schimb. „Cei care oferă găleți sau mai grav, bani, ar trebui să dea socoteală în fața legii, dar și în fața lui Dumnezeu, pentru umilirea semenilor”, a afirmat Gheorghe Duduială.

El a mai susținut că nu merită să suferi timp de patru ani pentru câteva alimente primite acum și că cei care le oferă, de fapt, umilesc cetățenii.

Cei care îl cunosc pe țărănist sunt încrezători în ceea ce ar putea face din postura de primar al Craiovei, cel puțin asta demonstrează comentariile pe care le primește pe profilul său de Facebook:  „Este omul care poate și vrea să facă ceva bun pentru acest oraș”, scrie Adriana M., una dintre cei 364 de prieteni ai politicianului.

Diana Zamfir

 Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.