Echipa IPJ Dolj a câștigat, a patra oară, Turneul de fotbal din...

Echipa IPJ Dolj a câștigat, a patra oară, Turneul de fotbal din Serbia

941
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Echipa de fotbal a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj a câștigat, sâmbătă, 16 mai a.c., turneul de fotbal din Boljevac – Serbia. Este  a patra oară consecutiv când poliţiştii doljeni iau trofeul la evenimentul sportiv organizat de Asociaţi Internaţională a Poliţiştilor (IPA) Regiunea Zajecar – Serbia, în memoria ofiţerului de poliţie Radovan Glavinici, căzut la datorie anul 1993 în timp ce se afla într-o misiune în Bosnia.

 

Anul acesta a avut loc cea de-a noua ediţie a Turneului Memorial de Fotbal „Radovan Glavinici 2015”, la care au participat opt echipe din care şase din Serbia, o echipa din Bulgaria şi una din România. Campionatul s-a jucat în sistem eliminatoriu, echipele au fost formate din 6 jucători (5 + 1 portar), iar la finalul turneului echipa poliţiei doljene a ocupat locul I, după ce in semifinale echipa noastră a învins echipa Direcţiei Regionale de Poliţie Vidin Bulgaria cu scorul de 6-1, iar finala a fost câştigată în faţa echipei de fotbal a Inspectoratului de Poliţie Zajecar, cu scorul de 4-1.

 

Ca în fiecare an, echipa de fotbal a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, însoţită în această deplasare de cms şef Cristi Căprărescu, a fost antrenată şi coordonată în teren de către asp Gheorghe Budrică, fiind formată din: cms. Călărăşanu Cătălin, scms. Stuparu Constantin, asp. Ilie Mircea, asa. Popescu Victoraş, as. Surcel Doru, asa. Ilie Alin, ap. Niculin Alin, ap. Dinuica Laurentiu, ag. Bortofleac Marius, as. Stoiu Bogdan, ap. Pruna Radu, asp. Achim Lucian şi ap. Pătru Alin. ”Suntem mândri şi îi felicităm pe colegii noştri pentru încă o victorie, urându-le totodată, mult succes în competiţiile următoare”, a transmis conducerea IPJ Dolj.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    2775

    Bravo lor

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.