Elevii de la „Coandă” s-au „grozăvit” printre mingile de pe terenul de...

Elevii de la „Coandă” s-au „grozăvit” printre mingile de pe terenul de fotbal

441
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Potrivit inspectorului şcolar general adjunct al IŞJ Dolj, Luminiţa Popescu, „grozăvia” de la Liceul „Henri Coandă” în care au fost implicaţi doi elevi de clasa a VIII-a şi o elevă de a IX-a, care au întreţinut relaţii intime pe terenul din curtea şcolii, s-a petrecut „într-o sâmbătă seara din ianuarie, pe la ora 19.00-19.30″…

„Cei trei şi-au dat întâlnire pentru a aduna mingile de pe teren. Ajunşi acolo, şi vrând să se grozăvească, i-au propus tinerei să întreţină relaţii sexuale. Unul dintre ei, vrând să fie şi mai grozav, a filmat totul şi apoi le-a arătat colegilor”, a afirmat, astăzi, reprezentanta Inspectoratului Şcolar Dolj, în cadrul şedinţei de Colegiu prefectural, în care conducerile instituţiilor din judeţ prezintă rapoartele lunare. Aceasta a mai spus că directorul şcolii a aflat recent de „grozăvie” de la alţi elevi şi i-a chemat imediat pe părinţii „protagoniştilor”, care habar nu aveau ce „grozăvii” au făcut odraslele lor. Totodată a fost întrunită şi Comisia de Disciplină a şcolii, pentru a cereceta în ce condiţii s-a petrecut incidentul, elevii recunoscând, de altfel, că au întreţinut relaţii sexuale, fiind anunţat atât Inspectoratul Şcolar, cât şi organele de poliţie.

Întrebată fiind despre contractul firmei care a închiriat terenul de fotbal din curtea Liceului, unde s-a petrecut „grozăvia”, aceasta a precizat că el a fost încheiat legal, iar prevederile lui se aplică în continuare.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Spammer
  Data de inscriere
   25-03-2008
  Locatie
   CRAIOVA
  Mesaje
  2420

  Stupizi si ignoranti ca de fiecare data,mai marii scolii oltenesti ,nu se dezmint nici de aceasta data.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.