Etapa reuşită pentru formaţiile craiovene

Etapa reuşită pentru formaţiile craiovene

354
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Trei dintre cele patru echipe ale SCM-ului care au evoluat în weekend au obţinut victorii.

Ambele formaţii de volei au reuşit să se impună în această etapă. Elevele lui Mircea Dudaş au depăşit, pe teren propriu, pe Unic Piatra Neamţ, cu 3-0 (25-22, 27-25, 29-9). Tehnicianul a început disputa de sâmbătă în următoarea formulă: Galan, Bobi, Badea, Pereyra, Buz, Vâlcu, Pristavu (libero). Pe parcurs au mai intrat: Postea, Smultea şi Ilina. “Ne-am luptat pentru fiecare minge, am demonstrat că putem să jucăm bine sub presiune. Felicit fetele şi împreună le mulţumim suporterilor, care au creat o atmosferă extraordinară. Fanii au aportul lor substanțial la această victorie”, a precizat Mircea Dudaş. Şi băieţii au obţinut un succes important, însă în deplasare, pe terenul lui CSM Bucureşti. Voleibaliştii pregătiţi de Dan Pascu şi-au adjudecat victoria la capătul unui meci tensionat, plin de dramatism, impunându-se cu 3-2 la seturi (27-25, 19-25, 25-20, 23-25, 16-14). Pentru SCM au evoluat din startul partidei: Vânătoru, Dumitrache, Milotin, Todor, Romanescu, Bratoşin, Jovic (libero). Au mai intrat: Teleleu, Briscan, Someşan, Ghionea şi Toma. A fost o etapă productivă şi pentru echipa de baschet masculin, care a învins, în Sala Sporturilor “Ion Constantinescu”, pe BCM-U Piteşti, scor 84-73 (14-14, 18-19; 24-21, 28-19). “Ne-am pregătit foarte bine pentru acest meci şi acest lucru s-a văzut în teren. Consider că am avut un plus la organizare și concentrare pe finalul jocului. A fost o întâlnire tensionată, dar mă bucur că am câştigat”, a declarat Andelko Mandic, tehnicianul SCM-ului, la sfârşit.

Handbalistele, singurele perdante

Prima echipă a Băniei care a evoluat la sfârşitul de săptămână, cea de handbal feminin, a fost şi singura înfrântă. În etapa a V-a a Ligii Naţionale, elevele lui Bogdan Burcea au pierdut, în deplasare, în faţa lui CSM Bucureşti, scor 25-31 (15-17). Cea mai bună jucătoare a craiovencelor a fost Alexandra Gogoriţă, care a reuşit să înscrie opt goluri. Într-o ierarhie a marcatoarelor, aceasta a fost urmată de Carmen Ilie (5), Briscan (4), Băbeanu (2), C. Florica (2), Ianaşi (1), Mitran (1), Pătuleanu (1), Hamciuc (1). În urma acestui eşec, deja al treilea al sezonului, SCM-ul ocupă locul opt în clasament, iar runda următoare are parte de un duel imposibil de adjudecat, în faţa campioanei Oltchim.

Radu Ştefan



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.