Expoziție a pasionaților de Instagram din Craiova, la Teatrul ”Colibri”

Expoziție a pasionaților de Instagram din Craiova, la Teatrul ”Colibri”

3.721
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Craiovenii au fost provocați să surprindă în fotografii peisaje, portrete, momente de fericire și momentele zilnice din viața concitadinilor, iar fotografiile vor dezvăluite într-o expoziție inedită, la Teatrul pentru Copii și Tineret Colibri. Hastagul #InstaCraiova a adunat, în perioada 22 august – 1 octombrie 2016, peste 800 de fotografii ce spun povestea craiovenilor.

 

100 dintre cele mai inspirate fotografii vor fi expuse în prima expoziție dedicată utilizatorilor Instagram din Craiova, expoziție care va avea vernisajul în data de 9 octombrie, la ora 17:00 în Sala Studio a Teatrului pentru Copii și Tineret Colibri (Str. Calea București, nr. 56). Expoziția va fi deschisă publicului în perioada 10 – 26 octombrie, în intervalul orar: 10:00 – 13:00, 16:00 – 19:00, de luni până vineri, iar sâmbăta în intervalul orar 16:00 – 19:00.

 

În altă ordine de idei, și Lidl a pregătit o surpriză craiovenilor, provocându-i să își folosească creativitatea într-un concurs de fotografie. Concursul, care se va desfășura în perioada 09.10.2016 – 26.10.2016, va avea în centru o instalație sub formă de caleidoscop, care îi va ajuta pe participanți să realizeze cadre inedite cu doze de Freeway, numai bune pentru a fi postate pe Instagram. Instalația se va afla în Sala Studio a Teatrului pentru Copii și Tineret Colibri pe toată durata expoziției.

 

Pentru a se înscrie în concurs, craiovenii trebuie să realizeze o poză cu ajutorul instalației și să o posteze pe pagina personală de Instagram, folosind hashtag-urile #SchimbaPerspectiva #Freeway și tag către profilul @LidlRomania.

 

Câștigătorii, care vor fi desemnați prin tragere la sorți, au șansa de a câștiga unul dintre premiile puse în joc: o tabletă Samsung Galaxy Tab 3 Lite, 3 perechi de ochelari Google Cardboard sau 5 vouchere de cumpărături. Regulamentul concursului va fi disponibil pe pagina www.lidl.ro, secțiunea „Evenimente”.



3 COMENTARII

  1. #1
  2. #2
  3. #3

    Mesaje

    […] 4 octombrie 2016 – CraiovaForum – Expoziție a pasionaților de Instagram din Craiova, la Teatrul ”Colibri”  – http://www.craiovaforum.ro/stiri/craiova-oltenia/expozitie-a-pasionatilor-de-instagram-din-craiova-l… […]

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.