Expoziţie cu tema „Fiii României, Fiii Europeni”, la Prefectura Dolj

Expoziţie cu tema „Fiii României, Fiii Europeni”, la Prefectura Dolj

633
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Azi, la sediul Instituţiei Prefectului Judeţului Dolj s-a deschis expoziţia de pictură a comisarului şef doctor Marius Turaiche, expoziţie cu tema: “Fiii României, Fiii Europei”.

Prin această expoziţie de excepţie a comisarului şef doctor Marius Turaiche se dovedeşte cu prisosinţă puterea spiritului creator al omului însetat de cunoaştere. Domnul dr. Marius Turaiche are talent, dar şi o sensibilitate aparte. Tema artistică aleasă este sugestivă pentru această  zi. Un pictor în toată puterea cuvântului. Efortul său de a îmbina arta cu meseria este deosebit.

“Cu ocazia zilei de 9 mai participăm la o expoziţie de pictură şi aş putea spune aşa cum astăzi sunt trei evenimente că şi autorul este un om care vindecă, un om care apară,  un om care încântă ochiul, un om la puterea a treia într-o exprimare plastică”. Vreau să-l felicit pe domnul dr. Marius Turaiche pentru această expoziţie deosebită şi pot afirma că ne-am bucurat să refacem expoziţia care exista mai demult pe holul prefecturii”, a afirmat Marius Deca, prefectul Judeţului Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.