Expoziţie de arte vizuale şi proiecţie documentară, la Casa de Cultură „Traian...

Expoziţie de arte vizuale şi proiecţie documentară, la Casa de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova

917
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Casa de Cultură „Traian Demetrescu”  în parteneriat cu Şcoala Gimnazială „Al. Macedonski , Colegiul Naţional „Carol I”, Liceul Teoretic „Henri Coandă”, Liceul Teoretic „Adrian Păunescu” şi Şcoala Gimnazială Nr. 1 Moţăţei, vă invită la o activiate culturală, destinată Zilei Internaţionale a Muzeelor, unde va avea loc vernisajul expoziţiei de arte vizuale „Ritmul Cromatic, ritmul muzical”, cât şi vizionarea unei proiecţii documentare, la sediul Casei de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova, Salonul Medieval, în data de 19 mai 2013, ora 0930 – 1130.

Instituită de ICOM în 1977, Ziua Internaţională a Muzeelor este un eveniment anual, destinat sensibilizării publicului cu privire la rolul important pe care îl joacă muzeele în societate. Membrii Comitetului Naţional Român ICOM se alătură colegilor din întreaga lume, organizând expoziţii, dezbateri şi spectacole, cu ocazia Zilei Internaţionale a Muzeelor.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.