Extinderea restricţiilor impuse pe strada Al. Macedonski

Extinderea restricţiilor impuse pe strada Al. Macedonski

301
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Începând cu data de  04.07.2012  ora 0600  se instituie sens unic de circulaţie  pe o porţiune extinsă a străzii  Alexandru Macedonski, respectiv de la intersecţia cu strada Arieş până la intersecţia cu strada A.I. Cuza, circulaţia urmând a se desfăşura dinspre intersecţia cu strada Arieş spre intersecţia cu strada A.I. Cuza.

Se va amâna până la data când se va închide circulaţia rutieră pe strada Arieş, luarea hotărârii privind schimbarea priorităţii de trecere în intersecţia străzii Alexandru Macedonski cu strada Împăratul Traian, în sensul că vehiculele care circulă pe strada Alexandru Macedonski au prioritate de trecere faţă de vehiculele care circulă pe strada Împăratul Traian, în această intersecţie.

Toate aceste modificări survin ca urmare a situaţiei din teren privind desfăşurarea lucrărilor de deviere a reţelelor de utilităţi aferente realizării pasajului subteran.

Rugăm conducătorii auto să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite.

 

Mulţumim pentru înţelegere!Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.