Facultatea de Mecanică şi Căminul 8 intră în reabilitare

Facultatea de Mecanică şi Căminul 8 intră în reabilitare

1.442
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Pentru lucrări, Universitatea din Craiova dispune de zece milioane de euro. Banii provin dintr-un proiect european şi vor fi folosiţi pentru reabilitarea şi modernizarea mai multor spaţii şi săli. Amfiteatrul Facultăţii, sălile de sport şi aripa centrală vor fi modernizate, în vreme ce Căminul 8 va fi reabilitat şi dotat cu echipamente pentru cercetare, teren de sport pentru tenis, baschet, handball şi minifotbal.

„La parterul căminului, vom avea o bibliotecă, săli de studiu individual şi o sală de calculatoare, care va fi dotată cu aparatură de ultimă generaţie şi soft-uri în care studenţii să îşi poată finaliza proiectele de an, dar şi proiectele de licenţă sau lucrările de disertaţie”, a spus Nicolae Dumitru, decanul Facultăţii de Mecanică.

Potrivit rectorului Universităţii din Craiova, prof. univ. dr. Dan Claudiu Dănişor, lucrările vor începe peste trei luni şi au ca termen de finalizare 24 de luni.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    670

    Bravo…era si timpul

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.