Festivalul pescăresc „Fir întins” a debutat și la Bechet

Festivalul pescăresc „Fir întins” a debutat și la Bechet

849
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Început pe data de 1 iunie, la Călărași, Festivalul pescăresc „Fir întins” a continuat în această săptămână la Bechet.

Prima ediție a festivalului pescăresc „Fir întins” a început de data de 1 iunie, la Călărași, iar de la începutul acestei săptămâni alaiul pescăresc s-a mutat la Bechet.

Miercuri, la sediul primăriei din Bechet a avut loc o conferinţă de presă la care au luat parte Adrian Deca – membru în juriul concursurilor piscicole și culinare, cel are a vorbit despre desfăşurarea concursurilor până acum și care este de părere că la Bechet vor fi mai mulți participanți, Ionel Dumitrescu, manager FLAG Calafat, managerul de proiect, Olimpia Neagoe, dar și Gelu Jalbă – responsabil sectorial Flag Calafat.

Începând de luni, cei prezenți au putut admira o expoziție de fotografie cu tematica „Dunărea”, iar astăzi a început festivalul a continuat cu concurs de pescuit la setcă. Pescarii sportivi vor intra în cursă vineri, atunci când va avea loc un concurs de pescuit sportiv cu lanseta.

Concursul culinar se va desfășura sâmbătă, între orele 11-18. Tot în penultima zi a festivalului urmând să aibă loc și un concurs de pescuit cu lanseta. În plus, în fiecare seară, începând de Joi și până Sâmbătă, la Bechet vor avea loc evenimente culturale și concerte de muzică populară.

Festivalul pescăresc „Fir Întins” se va încheia duminică.

Organizatorii au ca obiective: promovarea în mediul de afaceri național al oportunităților de investiții în domeniul pisciculturii, care ar crea locuri de muncă în zonă; promovarea spre valorificare a resurselor locale; dezvoltarea durabilă a zonei prin stimularea populației din zona Călărași, Bechet și Dăbuleni; diversificarea activităților piscicole; creșterea nivelului de trai al populației; identificarea problemelor și obiectivelor comune comunităților riverane Dunării.

Festivalul pescăresc „Fir întins”, organizat de AMS CONSULTING, este un proiect cofinanțat prin Programul Operațional pentru Pescuit 2007-2013, Măsura 2. – „Sprijinirea infrastructurii și serviciilor legate de turism, în beneficiul micilor comunități pescărești și promovarea turismului”.



2 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4031

    fir intins………..ca ai babii

  2. #2
    Helper
    Data de inscriere
     16-11-2011
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    3170
    Nemintind nu trebuie sa-ti aduci aminte nimic! http://www.pescardejiu.blogspot.com

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.