Finalizarea proiectului „Îmbunătățirea competitivității întreprinderii Dr. IANOSI S.R.L. prin extinderea și...

Finalizarea proiectului „Îmbunătățirea competitivității întreprinderii Dr. IANOSI S.R.L. prin extinderea și diversificarea serviciilor”

66.661
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

S.C. DR IANOSI S.R.L., în calitate de Beneficiar, a implementat proiectul „ Îmbunătățirea competitivității întreprinderii

Dr. IANOSI S.R.L. prin extinderea și diversificarea serviciilor”, cod SMIS 111910, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 : ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.2: “Sprijinirea crearii si extinderea capacitatilor avansate de productie si dezvoltarea serviciilor”.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud – Vest Oltenia, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de  4.918.852,95 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 3.488.004,98 lei lei  (2.964.804,23 lei din FEDR si 523.200,75 lei din bugetul national).

Obiectivul general al proiectului:  vizează îmbunătățirea competitivității companiei DR. IANOSI SRL prin achiziționarea de active noi, servicii de certificare/recertificare și servicii de internaționalizare a activității, în scopul extinderii și diversificării serviciilor prin achiziționarea a 60 de active corporale și 17 active necorporale.

Obiective specifice ale proiectului sunt :

  1. Dezvoltarea capacității de realizare a serviciilor prin achiziționarea, urmatoarelor active/servicii:
    1. 60 de active corporale (echipamente medicale, instalație panouri solare și echipamente IT)
    2. 17 active necorporale (softuri pentru echipamente medicale, softuri pentru echipamentele IT)
    3. serviciu de certificare/recertificare produs/serviciu (RENAR) și management (ISO)
    4. serviciu pentru participare la 2 târguri internaționale
  2. Dezvoltarea capacității administrative prin efectuarea judicioasă a procedurilor de achiziții (achiziția de active, software, servicii de certificare/recertificare, servicii de promovare și de consultanță) și prin realizarea rapoartelor de implementare/management pe toată perioadă de pregătire, implementare și sustenabilitate a proiectului
  3. Creșterea vizibilității companiei prin promovarea, în conformitate cu cerințele manualului de identitate vizuală, a proiectului, finanțatorului și programului de finanțare aferent pe perioadă de implementare și monitorizare a proiectului.

Rezultatele obținute la finalizarea implementării proiectului: Achiziționarea a 60 active corporale, a 17 active necorporale  specifice activitații desfasurate de firmă conform 8610 – Activitati de asistenta spitaliceasca precum si a serviciilor de certificare/recertificare produs/serviciu (RENAR) și management (ISO) si a serviciului pentru participarea la 2 târguri internaționale.

Impactul investiției la nivelul localității/regiunii : Crearea si menținerea a 5 locuri de muncă dintre care 1 loc de munca va fi destinat persoanelor din categorii defavorizate care sa dezvolte și sa creasca productivitatea prin echipamentele achiziționate și implicit a cifrei de afaceri.

Durata de implementare a proiectului este de 45  luni:  respectiv de la data 01.01.2017  până la data 30.09.2020 .

Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon: 0722/654.547, email: office@drianosi.ro.

 

2. Comunicat de presa final_111910, rev. 1



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.