Florentin Tudor: „Este de neacceptat că fostul primar a aprobat începerea lucrărilor...

Florentin Tudor: „Este de neacceptat că fostul primar a aprobat începerea lucrărilor la pasajul subteran, deşi procedura nu fusese îndeplinită”

571
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Florentin Tudor l-a acuzat pe fostul primar Antonie Solomon că lucrările la pasajul subteran nu au început în condiţii optime.

Viceprimarul municipiului Craiova, Florentin Tudor, a afirmat că a fost dezamăgit de faptul că lucrările dinaintea construirii pasajului subteran nu s-au terminat în timp util. “Este de neacceptat că fostul primar a aprobat începerea lucrărilor, deşi procedura nu fusese îndeplinită ca la carte. Am mers pe teren şi am reuşit, abia acum, să delimităm suprafaţa care trebuia evaluată, încă dinainte de a începe lucrările la pasajul subteran, respectiv două proprietăţi, una de 80 mp iar a doua de 15 mp. În primul caz, proprietarii au acceptat schimbul pe care primăria l-a oferit, în al doilea, am fost nevoiţi să optăm pentru achiziţionare. Procedura a fost întocmită şi va fi supusă aprobării consilierilor locali în şedinţa de la sfârşitul acestei luni”, a declarat Florentin Tudor.

Flaviu Dincă2 COMENTARII

 1. #1
  Racer
  Data de inscriere
   22-12-2007
  Locatie
   Niciodata Stabil
  Mesaje
  1377

  Pana acum nu au stiu dar se dau si ei mari acum ce sa mai zica

 2. #2
  De-al casei
  Data de inscriere
   13-12-2006
  Locatie
   aici
  Mesaje
  429

  CIORBANGIUL ASTA ISI DA SI EL CU PAREREA……ce dracu sa zica……sa initieze si ei un proiect si sa vedem ceva…..
  Asta nu pot intelege….ca aia nu au respectat…ca o sa coste prea mult…ca nu e frumos …ca nu e util (apropo de centrul din romanesti de care se leaga proasta aia…) si altele….
  BAAAA!!!! FACETI SI VOI CEVA SI LASA-TI PE AIA DUPA VOI SA VA INJURE…BAAAA..si apoi sa vorbiti….

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.