Florin Siclitaru, șoferul care a ucis doi tineri, condamnat la 6 luni...

Florin Siclitaru, șoferul care a ucis doi tineri, condamnat la 6 luni de închisoare

1.691
21
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 2,60)

Florin Iulian Siclitaru, craioveanul de 24 de ani care i-a accidentat mortal pe Andrei Dragomir și Cosmin Băbălău în ultima zi a lunii martie, a fost condamnat astăzi la 6 luni de închisoare cu executare. Sentința a fost pronunțată în dosarul în care Siclitaru a fost judecat pentru vătămare corporală, după ce l-a bătut pe Bogdan Nicolae Mitruțoiu. Siclitaru trebuie să-i achite părții vătămate 1.500 de lei daune materiale și 4.000 de euro daune morale. Sentința poate fi atacată cu recurs. Florin Iulian Siclitaru este în arestul IPJ Dolj de pe 1 aprilie a.c., sub acuzația de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

Magistrații Judecătoriei Craiova au pronunțat, astăzi, sentința în dosarul cu numărul 31208/215/2012, înregistrat pe 22 noiembrie 2012 pe rolul Judecătoriei Craiova, în care Florin Iulian Siclitaru a fost judecat pentru vătămare corporală. Potrivit procurorilor, anul trecut, în luna august, Siclitaru l-a bătut pe Bogdan Nicolae Mitruţoiu în stradă, victima având nevoie de 25-30 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Instanța l-a găsit vinovat pe inculpat și l-a condamnat la 6 luni de închisoare cu executare, după cum se arată în încheierea de ședință.

„Condamnă pe inculpatul Siclitaru Iulian Florin la pedeapsa de 6 luni închisoare. În temeiul 71 C.p. interzice inculpatului exercitarea drepturilor prev. de art. 64 lit. a teza a II-a şi lit. b C.p. pe durata executării pedepsei. Constată că inculpatul Siclitaru Iulian Florin este arestat în altă cauză. Obligă inculpatul Siclitaru Iulian Florin la plata sumei de 1500 de lei, reprezentând daune materiale şi la plata sumei de 4000 de euro, echivalentul în lei la cursul BNR la data plăţii, reprezentând daune morale, către partea civilă Mitruţoiu Bogdan Nicolae”, a hotărât astăzi instanța. Sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs.

Florin Iulian Siclitaru este cercetat, în stare de arest preventiv, pentru ucidere din culpă cu consecințe grave, întrucât, pe 31 martie a.c., la volanul Mercedesului pe care îl conducea, a spulberat două destine. Pe „Calea București” din Craiova, Siclitaru i-a accidentat mortal pe tinerii Andrei Dragomir și Cosmin Băbălău, a fugit, și-a abandonat mașina și a fost de negăsit până seara târziu. Cercetările nu sunt finalizate în cauză, oamenii legii precizând că nu au primit rezultatele analizelor toxicologice cerute pentru tânăr. Florin Iulian Siclitaru de a fost arestat preventiv pentru 29 de zile pe 1 aprilie a.c., măsură prelungită ulterior de instanță.

 

Sursa: www.oradedolj.ro



21 COMENTARII

  1. #21
    Member
    Data de inscriere
     08-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    130

    money money money

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.