Ford Craiova opreşte temporar producţia şi în lunile martie şi aprilie

Ford Craiova opreşte temporar producţia şi în lunile martie şi aprilie

401
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Producţia de automobile Ford B-MAX va fi oprită pentru cinci zile în luna martie, respectiv trei zile în aprilie.  Măsura se aplică din acelaşi motiv ca şi până acum, acela de a alinia şi ajusta producţia de maşini la cererea pieţei de profil.  


“Ford România continuă să îşi ajusteze volumul de producţie în funcţie de cererea de pe piaţă şi va opri activitatea în Secţia de Operaţiuni Vehicule timp de 5 zile în luna martie, respectiv 3 zile în luna aprilie. În ceea ce priveşte Secţia de Producţie Motoare nu anticipăm zile fără producţie în perioada următoare. Datorită flexibilităţii sistemelor noastre, putem reacţiona în timp util la cererile din piaţă, inclusiv prin majorări de producţie”, a anuntat Ford Romania.

2 COMENTARII

 1. #1
  Fan Stiinta
  Data de inscriere
   15-02-2011
  Locatie
   craiova brazda
  Mesaje
  438

  asta este decat deloc mai bine asa

  Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
 2. #2
  Newcomer
  Data de inscriere
   04-07-2011
  Locatie
   Craiova
  Mesaje
  32

  naspa..

  Nu!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.