A fost reluată trecerea cu bacul pe timpul nopţii, între Bechet și...

A fost reluată trecerea cu bacul pe timpul nopţii, între Bechet și Oreahovo

6.889
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Trecerea cu bac-ul peste fluviul Dunărea între România și Bulgaria, prin porturile Bechet – Oreahovo s-a reluat și pe timp de noapte. Reintrarea în programul normal de activitate a fost luată în urma tendințelor de creștere a cotei apei Fluviului Dunărea, fapt ce permite acostarea în siguranță în porturile de pe teritoriile celor două state.

Pentru fluidizarea traficului, este recomandată tranzitarea tuturor punctelor de frontieră deschise traficului internațional la granița cu Bulgaria și consultarea aplicației „Trafic Online” disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

1 COMENTARIU

 1. #1
  0-day Member
  Data de inscriere
   21-06-2017
  Mesaje
  6

  Nesimtita si Dunarea asta, era destul de adanca ziua pe caldura mare, iar cand se racorea noaptea scadea nu nu mai puteai trece. Cred ca ploaia de acum cateva zile a creeat deja viitura pe Dunare

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.