Fostul internaţional Florin Şoavă a semnat cu CS Apă Craiova

Fostul internaţional Florin Şoavă a semnat cu CS Apă Craiova

468
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Florin Şoavă s-a întors acasă şi vrea să se implice la singura echipă a Craiovei, zilele trecute semnând cu CS Apă. Fostul internaţional a fost titular în meciul amical disputat pe stadionul din Balş împotriva Sportului Vişina Nouă. Dintre toate cluburile pe la care a trecut, Şoavă a rămas cel mai ataşat de U Craiova, echipa sa de suflet. Acesta susţine însă că apogeul l-a cunoscut la Rapid.

 

„Craiova este prima mea dragoste, dar cele mai bune rezultate le-am obţinut la Rapid, echipă cu care am câştigat un campionat, două cupe şi două supercupe. În ceea ce priveşte antrenorii care au contribuit la formarea mea ca şi fotbalist, pot spune că de la fiecare am învăţat câte ceva, dar cel care a reuşit să obţină maximum de la fiecare fotbalist a fost Mircea Rednic. Foarte buni antrenori pe care am avut onoarea să-i întâlnesc la cluburile pe la care am trecut au mai fost Scala, Hizo şi Cârţu”, ne-a declarat Şoavă.

„Cea mai mare dezamăgire a mea este că nu am jucat în Champions League”

A fost la un pas de a accede cu echipele din care făcea parte în Liga Campionilor, dar de fiecare dată a ratat această şansă la limită.

 

„Cea mai mare dezamăgire a mea este că nu am jucat în Champions League, am trecut pe lângă această şansă de mai multe ori. Chiar dacă am înscris împotriva lui Celtic într-un meci care ar fi putut să ne trimită în Liga Campionilor, tot nu am reuşit să mergem mai departe. Şi în meciul cu Anderlecht, în vremea când jucam pentru Rapid, am avut această şansă, însă nici de această dată nu s-a materializat”, a adăugat mijlocaşul de 34 de ani.

„Nu am venit la CS Apă pentru bani, ci din dragoste pentru Craiova”

Şoavă susţine că nu a ales să joace la CS Apă pentru bani, ci din dragoste pentru Craiova, unde şi-a început cariera de fotbalist.

„Am venit la CS Apă pentru că am vrut să mă întorc acasă, la Craiova, iar aceasta este singura echipă din Bănie. Îmi pare rău să văd că autorităţile din Craiova nu s-au implicat să susţină acest club pentru a rămâne în oraş şi să nu mai fim nevoiţi să jucăm în Balş. Totuşi, am fost plăcut impresionat să văd cum se implică atât primăria, cât şi cei apropiaţi de echipă. Nu am venit la CS Apă pentru bani, ci din dragoste pentru Craiova şi pentru fotbalul din acest oraş”, mai spune Florin Şoavă, care a semnat pentru un an cu CS Apă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.