(FOTO) Angajaţi ai CNADR Craiova, victime ale unor acte de vandalism. S-au...

(FOTO) Angajaţi ai CNADR Craiova, victime ale unor acte de vandalism. S-au trezit cu maşinile incendiate şi stropite cu acid

2.301
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

O serie de incidente au avut loc, în urmă cu câteva săptămâni, printre angajaţii Companiei de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, Regionala Craiova: telefoane de ameninţare, maşini incendiate ori stropite cu acid, evenimente înregistrate după ce, coincidenţă sau nu, conducerea CNADR de la Craiova a dispus formarea unei comisii care să inventarieze construcţiile şi alte instalaţii amplasate pe marginea drumurilor naţionale. Una dintre victimele actelor de vandalism s-a trezit cu maşina incendiată în faţa locuinţei, în miezul nopţii, un altul a găsit maşina stropită cu acid, în vreme ce unul dintre directorii CNADR Craiova spune că a fost ameninţat. Toţi trei fac parte din Comisia de inventariere. Cert este că în urma inventarieii amplasamentelor de pe marginea drumurilor naţionale, Comisia a raportat câteva mii de constructii si panouri publicitare care nu au autorizatie şi, astfel, pun în în pericol siguranţa circulaţiei rutiere. Concret, circa 2.000 dintre cele 4.000 de construcţii şi alte instalaţii situate pe marginea drumurilor sunt ilegale. În acest context, apare semnul de întrebare dacă între actele de vandalism şi verificările dispuse de conducerea CNADR Craiova există o legătură de cauzalitate, cu atât mai mult cu cât angajaţii ameninţaţi au făcut parte din Comisia cu pricina.
Directorul comercial, ameninţat prin telefon
Claudian Tuţulan, de la CNADR Regionala Craiova, spune că maşina i-a fost arsă, în vreme ce unui alt membru al comisiei, de la Târgu-Jiu, i s-a stropit masina cu acid. De altfel, ing Petre Pantalia, directorul comercial CNADR Craiova susţine că a primit, noaptea, telefoane de ameninţare, iar pe fundal se auzeau focuri de armă.
Legături suspecte
Potrivit şefului comercial al CNADR Craiova, există informaţii că între anumiţi angajaţi şi agenţii economici ar fi anumite relaţii şi că deşi construcţiile şi panourile publicitare erau identificate de şefii zonali ai CNADR, ele nu erau raportate superiorilor. Totuşi, pe de altă parte, multi dintre agentii economici declară că au autorizaţii. Şi aici, la categoria agenţi economici, atenţie, intră poliţişti, angajaţi ai SRI sau personae care sunt rude cu responsabilii din zonă.

Polistiştii au deschis anchete în cazurile maşinilor distruse aparţinând membrilor Comisiei de inventariere, în timp ce conducerea CNADR aşteaptă, până la 1 decembrie a.c., rapoartele şefilor zonali.

6 COMENTARII

 1. #1
  Spammer
  Data de inscriere
   15-11-2009
  Locatie
   bals
  Mesaje
  2030

  cand se face dreptate nu ne convine.cand suntem furati tot nu.atunci?

 2. #2
  Senior Member
  Data de inscriere
   17-08-2010
  Mesaje
  897

  Asa merita….hotii draq!

 3. #3
  Addicted!
  Data de inscriere
   23-01-2006
  Mesaje
  1920

  cine s hotii?

 4. #4
  Senior Member
  Data de inscriere
   16-11-2011
  Locatie
   Craiova
  Mesaje
  843

  Ptr un panou publicitar marimea 6/4 ( suprafata minima si cu cat creste suprafata se mereste si taxa) se plateste o taxa lunara de cca 200-300 euro, bani care intra in bugetul celui care are terenul. Daca facem o socoteala la 2000 de panouri vedem de ce masinile se ” autoaprind” Este ceva de genul: hotul striga hotul! Ca in orice domeniu, de altfel…

  Nemintind nu trebuie sa-ti aduci aminte nimic! http://www.pescardejiu.blogspot.com
 5. #5
  Addicted!
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  1774

  Razbunare in stil mafiot

 6. #6
  Oldtimer
  Data de inscriere
   03-06-2006
  Mesaje
  1113

  Poate ca chiar merita …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.