(FOTO) Fostul senator Dili Şerbănoiu, încătuşat de un poliţist nervos: „Hai,...

(FOTO) Fostul senator Dili Şerbănoiu, încătuşat de un poliţist nervos: „Hai, că m-am enervat!” (UPDATE)

2.050
28
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,33)

Dili Şerbănoiu, fost senator de Dolj, a ajuns, în urmă cu câteva minute, în mijlocul unui scandal din care era pe punctul de a fi dus la secţie cu cătuşele la mâini. Evenimentul tragi-comic a fost iscat de o dispută a acestuia cu fiul său privitoare la un sediu (fostul sediu de campanie al lui Mărinică Dincă) situat în zona „English Park”. Doar prezenţa ziariştilor a mai domolit avântul unuia dintre poliţişti, de la Secţia 1 Craiova, care, fără alte „protocoale”, l-a încătuşat pe Şerbănoiu.

În urma conflictului cu fiul său, acesta din urmă a apelat numărul de urgenţă 112 pentru ca organele abilitate să intervină pentru a-l scoate din sediu pe tatăl lui. La apel a răspuns un echipaj de la Secţia 1 Craiova. Ajunşi la faţa locului, unul dintre poliţişti, într-un exces de zel, fără a-l legitima, i-a pus cătuşele lui Dili Şerbănoiu, îmbrâncindu-l. Mai mult decât atât, văzând că toată scena este filmată de un ziarist – Maria Huculici, jurnalist la „Evenimentul Zilei” – aflat întâmplător în zonă, poliţistul a sărit ca ars, ameninţând că îl încătuşează şi pe acesta şi îi face dosar penal „pentru obstrucţionarea anchetei”. Asta în condiţiile în care „intervenţia” a avut loc în spaţiul public, azi, în jurul orei 14.30, lângă „English Park”. La întrebarea jurnalistei „De ce îmi faceţi dosar penal?!„, poliţistul i-a „argumentat”: Te-ai băgat în discuţie şi mi-ai obstrucţionat ancheta. Hai, că m-am enervat!”.

Pe de altă parte, Dili Şerbănoiu s-a arătat uluit de situaţia în care a fost pus: „Nu se poate aşa ceva, mi-a pus cătuşele la mână ca la ultimul infractor! Nici măcar nu m-a legitimat”.

După apariţia mai multor ziarişti, spiritele s-au mai calmat, în cele din urmă, poliţistul invitându-l pe Dili Şerbănoiu la secţie: „Nu ridică poliţia pe nimeni”, a ţinut să asigure şi să concluzioneze poliţistul, asta după ce, tot la vederea jurnaliştilor, şi-a dosit cătuşele în buzunar după ce, anterior, le desfăcuse de la mâna fostului demnitar.

Başca, maşina poliţiei a fost parcată neregulamentar pe trecerea de pietoni pe tot parcursul intervenţiei echipajului de poliţie!

UPDATE: Constantin „Dili” Şerbănoiu s-a ales cu dosar penal, ieri după-amiază, după ce fiul său l-a reclamat la Poliţie că i-a furat mai multe calorifere dintr-un spaţiu comercial situat în centrul Craiovei.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că spaţiul pentru care a apărut scandalul este al fiului, astfel că, pe numele lui Constantin Şerbănoiu a fost întocmit dosar penal pentru furt.

„Poliţiştii au fost sesizaţi prin numărul de urgenţă 112 despre un furt de calorifere comis la un spaţiu comercial din zona centrală. În temeiul sesizării, un echipaj de la Secţia 1 Poliţie Craiova s-a deplasat la faţa locului, iar persoanele găsite acolo au fost ridicate şi duse la audieri. S-a constatat că este vorba despre un litigiu între tată şi fiu cu privire la spaţiul respectiv, pe numele tatălui fiind întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt”, a declarat agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.



28 COMENTARII

  1. #21
    Ami
    Senior Member
    Data de inscriere
     17-09-2012
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    595

    Mmm… am scris despre ceea ce am văzut. Nu-i supărare, şi alţii scriu despre ceea ce văd (scris aici). Cu părerea suntem liberi să ne dăm, ce, nu?! Însă, repet, eu am văzut cum au decurs lucrurile şi în niciun caz nu aşa trebuiau să se petreacă Aşa nu! De aia am şi scris că a fost „tragi-comic” Nu mai fiţi aşa încleştaţi – adevărul este întotdeauna undeva la mijloc P.S: Poliţistul a făcut exces de zel, dar… e şi el tot om, nu?

    Citat Mesaj initiat de muc_cel_mic
    Citat Mesaj initiat de FREAKTUNING
    Citat Mesaj initiat de mini_me
    O mizerie de articol, felicitari celui care l-a scris. Bine ca nu ai observat ca politistul era dezlegat la sireturi, sa-l certi si pentru asta. Mi-ar placea sa suni disperata la 112 si politistii care vina sa te scape de pericol intai sa-si parcheze regulamentar masina distinsa doamna jurnalista. Multa ipocrizie, mediocritate si intoxicatie trebuie sa induram …..

    Ba bine ca a observat, nu e prima data cand politia cand te vede ca filmezi imediat isi schimba atitudinea, ne-am saturat de militieni facuti la apelul bocancilor, legea e pentru toti, nu doar pt noi, cand ii vezi pe domnii militieni ce aere au, zici ca merg pe nori.

    Nu zic ca sunt toti la fel, cunosc oameni politisti care isi fac datoria si te respecta, iar pt ei avem tot respectul, dar pt ciobanii de melteni care isi dau aere si iti vorbesc pe un ton de figurant, niciodata nu o sa ii respect.

    prietene, tu incurajezi anarhia in felul in care gandesti! nu-mi doresc decat sa te vad in S.U.A. sau alt stat european si sa te opui politistului fie el local sau de alta natura. lasa-l sa-si faca datoria si apoi justitia isi face datoria. aici este alta discutie, pe care nu suntem noi in masura sa o discutam acum. dar la noi, toata lumea trebuie sa se opuna din start oricarei incercari de ordine publica, prin orice mijloace: sa sunam un cunoscut din politie sa ne ajute (bineinteles contracost), poate chiar un politician mediocru sa puna o vorba buna pentru no,i sa nu dam o amarata de amenda, incasata de altfel pe drept iar autorului articolului, as vrea sa-i spun ca, daca nu era masina politiei in locul ala, erau alte doua masini parcate pe trecerea respectiva de pietoni.

    Citeste mai mult: http://www.craiovaforum.ro/stiri/craiova-oltenia/foto-fostul-senator-dili-serbanoiu-incatusat-de-un-politist-nervos-hai-ca-m-am-enervat.html#comment-16464

  2. #22
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1683

    dai pe tacto afara.chemi politia pt tatal tau?halal educatie ia dat tacso.sa vada ce a crescut.ca ala are tot ce are datorita muncii lui cinstite nu dupa urma babacului

  3. #23
    Senior Member
    Data de inscriere
     07-01-2006
    Locatie
     !
    Mesaje
    535

    Hmmmm, Niste tarani…

    Chestia haioasa la aceasta semnatura este ca, in momentul in care realizezi ca acest text este fara sens, este prea tarziu pentru a te opri din citit...
  4. #24
    A%%
    De-al casei
    Data de inscriere
     07-03-2013
    Mesaje
    485
    Citat Mesaj initiat de Ami
    Citat Mesaj initiat de catasz
    Art. 192. – Violarea de domiciliu
    Patrunderea fara drept, în orice mod, într-o locuinta, încapere, dependinta sau loc împrejmuit tinând de acestea, fara consimtamântul persoanei care le foloseste, sau refuzul de a le parasi la cererea acesteia, se pedepseste cu închisoare de la 6 luni la 4 ani.

    Nu inteleg de ce atata ura pe politistul care si-a facut datoria? Cat despre masina parcata pe trecere stie toata lumea ca politia, salvarea si pompierii au un regim special atunci cand sunt in misiune.

    Care misiune?!

    Pai, cei care comenteaza indignati, luand apararea politistilor care se leaga de trecatorii care filmeaza/presa, sunt niste specimene in ”misiune”. Fii de militieni si adepti ai nesimtirii, violentei si prostiei, ca ”legi” ce le guverneza vietile mizerabile.
    Orice politist care , in loc sa-si vada de treaba, ”interzice” filmatul in spatiul public, merita trimis in Papua. Daca un politist de leaga de trecatori ca un huligan, apai specimenul respectiv nu are ce cauta in libertate. Cum sa-si permita un agarici ca asta sa ameninte pe cei care filmeaza?!
    Niste derbedei jegosi. Mi-e rusine ca am asemenea ”politie” in Romania si scarba de sefii lor CORUPTI, NISTE MIZERABILI PANA IN MADUVA OASELOR. AU AVERI CASTIGATE DIN INFRACTIUNI, DIN CARE NU POT SA JUSTIFICE NICI MACAR 10%, IAR SUBALTERNII LOR SUNT NISTE RASURI, CARE NU MERITA NICIO FLEGMA.
    Bai, huliganule, ai fost chemat sa-ti faci treaba, nu sa te certi cu lumea de pe trotuare si cu presa! Derbedeu batran ce esti! Esti platit din banii nostri, huliganule! Cum iti permiti tu, un nesmitit, care poarta uniforma Politiei Romane, ca in orasul Craiova, in PUBLIC, sa te iei la cearta cu trecatorii, in loc sa-ti faci treaba?! Derbedeule! Te crezi in grajd, cu vacile?!
    De ce nu-i vedem si noi fata , in pozele voastre?? Sa stim si noi cine e ”meseriasul”!

  5. #25
    A%%
    De-al casei
    Data de inscriere
     07-03-2013
    Mesaje
    486
    Citat Mesaj initiat de PandaBlue
    Hmmmm, Niste tarani…

    Ca mai toti sefii din ”institutii” si subalternii lor. Voteaza ”boborul”, in prostie, pe banda rulanta, daca si prostimea e…prostime, asta merita.

  6. #26
    Newcomer
    Data de inscriere
     18-12-2005
    Mesaje
    42
    Citat Mesaj initiat de A%%
    Citat Mesaj initiat de PandaBlue
    Hmmmm, Niste tarani…

    Ca mai toti sefii din ”institutii” si subalternii lor. Voteaza ”boborul”, in prostie, pe banda rulanta, daca si prostimea e…prostime, asta merita.

    Omule tu faci parte din catergoria celor care si semnalizeaza .

  7. #27
    Newcomer
    Data de inscriere
     09-12-2006
    Mesaje
    32

    Tu nu poti purta un dialog civilizat cu colegii de forum? Pana la urma suntem o comunitate . Daca tu ai dreptate incearca sa ne lamuresti si pe noi printr-un limbaj decent! Tu omiti ceva important. Politia a intervenit in urma unui apel de urgenta la 112. Stim cu totii ca in astfel de cazuri suni numai daca ai intr-adevar o problema majora. In cazul de fata este vorba de „violare de domiciliu” , care se pedepseste , daca exista o plangere, cu inchisoare! Deci nu e chiar de glumit cu asta. Noi ne doream ca politia sa isi faca datoria, si anume, daca apelul la 112 era justificat, sa se aplice legea, iar daca nu era justificat sa se ia masurile de rigoare impotriva celui care a facut apelul. Insa asta nu se face in mijlocul strazii ci la sectia de politie. Noi nu judecam omul,ci fapta !

  8. #28
    Senior Member
    Data de inscriere
     19-12-2008
    Locatie
     CRAIOVA
    Mesaje
    876
    Citat Mesaj initiat de PandaBlue
    Hmmmm, Niste tarani…

    Da ,da, da …si Olguta statea pe geam cu destu in nas si admira circul….

    ***Telefon 0769 827 697-cosmote-zilnic intre 08-22***

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.