(Foto) Imagini 3D cu ”Oblemenco”, prezentate în premieră

(Foto) Imagini 3D cu ”Oblemenco”, prezentate în premieră

8.648
40
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(8 voturi, media: 4,50)

Firma care se ocupă de construcția noii arene ”Ion Oblemenco” a dat publicității imagini 3D cu interiorul noului stadion care se ridică în Bănie. Potrivit primarului Craiovei, Olguța Vasilescu, lucrările merg strună, iar, ca un detaliu, scaunele vor fi albastre, asta după ce s-ar fi zvonit că unele dintre ele ar fi trebuit să fie… roșii. 

 

Firma constructoare ne-a pus la dispoziție imagini cu interiorul noului stadion de fotbal de la Craiova, care va fi unul dintre cele mai frumoase din Europa. Asta după ce am auzit ca scaunele vor fi de mai multe culori, printre care roșu și am avertizat ca vor dispărea de la primul meci. Vor fi albastre!”, a scris edilul pe pagina personală de Facebook. stadion 3D

 

Constructorul a prezentat machete 3D cu interiorul stadionului, iar arena arată cu adevărat spectaculos. Stadionul ”Ion Oblemenco” are termen de finalizare noiembrie 2016. Valoarea investiției se ridică la circa 50 de milioane de euro.

 

Stadion prietenos și ușor de utilizat

 

Stadionul de fotbal va deveni piesa centrală din Complexul Sportiv, care va include Sala Polivalentă și Stadionul de atletism, aflat și el în construicție. Va fi ”un stadion prietenos și ușor de utilizat”, sublinia constructorul înainte de începerea lucrărilor. Accesul va fi permis de jur-împrejurul întregii arene, pentru a putea fi vizitat oricând, devenind, astfel, punct turistic. stadion 3D 2

 

Dotări tehnice

 

Din punct de vedere tehnic, va avea cinci etaje (P+4E), care vor adăposti un hotel, restaurant, spațiile funcționale pentru echipe și oficiali, pentru presă și comentatori, locuri și spații conexe pentru publicul general și VIP, loje Sky Box, parcare subterană, spații tehnice și pentru personalul auxiliar. Învelitoarea stadionului se va ridica precum o cortină. Sub construcție vor fi amenajate 200 de locuri de parcare.

 

Vor fi 230 de locuri pentru presă, 3.010 pentru VIP + alte 440 locuri tip skybox, 62 de locuri pentru persoane cu dizabilități plus alte 62 pentru însoțitorii lor, iar pentru public 27.208 locuri. În total, 30.960 de locuri.

 

Peluza gazdelor, cu scaune demontabile

 

Peluza Nord va fi, ca și pe vechiul stadion, pentru oaspeți, va avea un traseu și o intrare separate de restul publicului. Cât despre peluza gazdelor, va fi singura zonă unde scaunele vor fi demontabile, ”pentru că aceasta a fost dorința suporterilor”, după cum preciza primarul Craiovei

 

Sursa foto machete interior: Digi Sport

 

stadion craiova 3 stadion craiova 2 stadion15 stadion craiova 1 stadion craiova



40 COMENTARII

  1. #1
  2. #2
  3. #3

    Frumos,dar pacat ca va fi mereu gol,exact ca si la u. cluj..au stadion frumos si modern si vezi cateva sute de oameni in tribune..cand va renaste adevarata echipa a orasului astuia,adica Fc U Craiova,atunci ne vom dori sa mai puna un inel cu 10000 de locuri,sa nu ramana lumea pe la porti,pana atunci..va sufla vantul rau in tribune

  4. #4

    O alta echipa nu va mai fi credema bucurate cu ce ai

  5. #5

    Frumos stadion pt o echipa de diviza B..C…

  6. #6

    Atunci , sper sa i-a foc stadionu

  7. #7

    Nu se stie niciodata..iar daca se va intampla sa nu mai fie alta echipa in viitor,ma voi axa pe alte sporturi sau pe fotbalul extern,dar in nici un caz nu o sa ma multumesc cu tentativa asta de echipa aparuta peste noapte sau sa o sprijin vreodata

  8. #8

    Pana si steguletele reprezinta adevaratii lei …

  9. #9

    Poate doar în vise stadionul. Ion Oblemencu a fost a doua casa a mea practicând sport de performanta box trebuia sa fim bine pregătiți fizic alergam zi de zi pe stadion. Acest stadion a crescut și a format generații de sportivi merita îngrijit sa nu ajungă în paragina așa ași pot arata cei de la primărie respectul ptr sportivii ce au adus Baniei medalii și faimă.

  10. #10
  11. #11

    am Real Madrid la tv ,nu ma pot uita la o echipă ca csu dacă nu simt nimic . Dragostea si sentimentele nu se pot cumpăra .

  12. #12

    Ce o sa se joace acolo , oina ?!?

  13. #13
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5568

    Degeaba ca o sa fie putini suporteri fiindca suporterii adevarati nu tin cu clonele. Pot sa castige clonele si Champions League.. Sa ia definitiv si palmaresul si sigla in justitia corupta din Romania.. Pentru mine tot niste clone vor fi. Echipa nascuta din mocirla calcand pe cadavre. Eu am crescut cu FC Universitatea Craiova..

    Eu din Craiova recunosc doar 2 echipe.. FC Universitatea Craiova care nu mai exista continuatoarea vechii echipe de fotbal Universitatea Craiova si FC Craiova.. care nu mai exista continuatoarea Extensiv Craiova – Electroputere Craiova..
    Daca era cineva destept mai bine cumparau FC Craiova.. fosta extensiv electroputere dar nu clonau Universitatea Craiova ..

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  14. #14

    stai bre linisitit ca-l umplu cu banghadesenii de au sute de mii de like-uri pe facebook-ul cswc 2013 mogosoaia!!!

  15. #15

    VĂ AȘTEPTĂM CU INVESTIȚI DE AMPLOARE ȘI IN CARTIERUL NOSTRU,

  16. #16

    Daca pierde doamna LOV alegerile, e posibil sa vedeti imagini 3D cu macaralele in mijlocul terenului.

  17. #17
    0-day Member
    Data de inscriere
     08-01-2011
    Mesaje
    9

    CSU=WC

  18. #18

    da da da …. votati …. nebunilor …. ca va dau stadion ….

  19. #19
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     03-08-2006
    Locatie
     CV9
    Mesaje
    235

    Din poze parcarea pare a fi la fel de subterana ca cea din centru. Sper ca este doar o parcare adiacenta si exista si una care este chiar subterana. La un stadion de 30.000 de locuri o parcare subterana de 220 de masini oare nu li se pare cam mica sau se asteapta ca suporterii sa vina cu metroul, tramvaiul si autobuzul ? ) alea „noi si modernizate”

  20. #20

    Daca pierde e posibil sa vedem spitale,camine pentru copii si batrani,tramvaie din 2016 nu din anii 90,locuri de munca in Craiova si nu in strainatate,e posibil sa vedem drumuri asfaltate cum trebuie si nu carpituri…se pot face multe daca ar fi la conducerea primariei un Primar care nu ne fura si care cheltuieste banul public cu bun simt.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.