Goga, RAT Craiova: „Oraşul ar putea rămâne fără transport în comun „

Goga, RAT Craiova: „Oraşul ar putea rămâne fără transport în comun „

846
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Directorul Regiei Autonome de Transport (RAT) Craiova a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă susţinută alături de primarul Craiovei, că Regia se află într-o situaţie delicată din punct de vedere financiar, afirmând că există chiar posibilitatea ca oraşul să rămână fără transportul în comun. „După ce s-au reglat 97% din sume şi am clarificat lucrurile, vă pot spune că pierderea doar pe anul trecut s-a ridicat la 10 milioane de lei noi şi că înregistrările date la Ministerul de Finanţe nu au fost cele mai corecte. Problemele care sunt la ora actuală sunt adunate de 22 de ani. Situaţia este foarte rea. Sunt datorii neplătite către furnizori, nu sunt plătite asigurările sociale, salubritatea, CEZ-ul, Transenergo sau ANRSC etc.”, a spus Alin Goga, directorul RAT Craiova. Acesta a mai afirmat că dacă Regia nu va primi susţinerea din partea municipalităţii pentru a se redresa, „mâine este posibil să nu mai avem transport în Craiova.

4 COMENTARII

 1. #1
  De-al casei
  Data de inscriere
   07-01-2006
  Locatie
   !
  Mesaje
  483

  Si sa nu mai avem! Sa lasam pe altii care sunt in stare sa-si umple buzunarele.

  Chestia haioasa la aceasta semnatura este ca, in momentul in care realizezi ca acest text este fara sens, este prea tarziu pentru a te opri din citit......................
 2. #2
  Newcomer
  Data de inscriere
   30-03-2008
  Mesaje
  49

  corect….vine privatul cu flota de 100 de autobuze noi (prin noi ma refer 10 ani vechime luate din germania la un pret foarte bun si care se prezinta exceptional) si face bani,problema e ca tre sa dea prea multa mita in prea multe locuri….asa ca ramane de vazut.

 3. #3
  De-al casei
  Data de inscriere
   29-05-2012
  Mesaje
  393

  NU va sustinem. Dispareti!
  Ce sa sustinem? Hotiile voastre cu banii nostri?!
  Hai, ca esti tare, smechere!

 4. #4
  Newcomer
  Data de inscriere
   18-02-2010
  Mesaje
  49

  Vor bani de la Primarie . De unde vin acesti bani ? Din impozitele contribuabililor. Halal management.

  Solutia : Companii private cu flote noi , jos hotia !!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.