Grup de hoţi identificaţi

Grup de hoţi identificaţi

308
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În aceeaşi zi, în urma investigaţiilor întreprinse de poliţiştii Secţiei 12 Poliţie Rurală Daneţi, împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei 11 Bechet şi Poliţia oraş Bechet, într-un dosarul penal privind sustragerea unui frigider şi a mai multor bunuri din locuinţa părţii vătămate C.FLOAREA, din Amărăştii de Jos, Dolj, faptă comisă în noaptea de 13/14.05.2012, au fost identificaţi M.ROMEO, 31 de ani, V.BRONI, 20 de ani, U.FLORIN, 21 de ani, toţi din Amărăştii de Jos, sat Ocolna, Dolj, în sarcina cărora s-a reţinut faptul că au pătruns fără drept în curtea locuinţei aparţinând părţii vătămate C.FLOAREA, de unde au sustras bunuri în valoare de 2500 lei. La domiciliile celor amintiţi mai sus au fost identificate mai multe bunuri provenite din comiterea infracţiunii, prejudiciul fiind recuperat in proporţie de 75% şi restituit părţii vătămate.
Deasemenea, s-a stabilit faptul că, în ziua de 04.05.2012, V.BRONI a sustras de pe câmp un cal ce aparţinea părţii vătămate T.OLIVIU, din Amărăştii de Jos, Dolj.
Faţă de M.ROMEO, V.BRONI şi U.FLORIN s-a luat măsura reţinerii pe o durată de 24 ore, pe baza de ordonanţă şi au fost prezentaţi Judecătoriei Craiova cu propunere de arestare preventivă, instanţa emiţând mandat de arestare preventivă pe o durată de 29 zile doar pe numele inculpatului M. ROMEO.
Cercetările continuă cu M.ROMEO în stare de arest, iar învinuiţii V.BRONI şi U.FLORIN au fost puşi în libertate în ziua de 19.05.2012, după expirarea ordonanţei de reţinere.Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.