Grup infracţional destructurat de procurorii DIICOT Craiova. Suspecţii au furat un milion...

Grup infracţional destructurat de procurorii DIICOT Craiova. Suspecţii au furat un milion de euro

658
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

11 percheziţii domiciliare au avut loc în această dimineaţă în Constanţa. Procurorii DIICOT Craiova au reuşit să pună mâna pe 18 persoane care sunt acuzat de   săvârşirea infracţiunii înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave.

În urma anchetezi s-a stabilit că, susăecţii au obţinut beneficii financiare prin inducerea în eroare a reprezentanţilor unor societăţi comerciale, cu ocazia efectuării unor transporturi de mărfuri. Memebrii reţelei au intrat în contact cu mai multe firme care au obiect de activitate tranpsortul de mărfuri, iar astfel au încheiat mai multe contracte„Membrii grupării şi-au însuşit o parte din bunurile transportate şi le- au valorificat, întocmind documente fictive privind provenienţa mărfii“, a spus Adrian Glugă, procurer şef în cadrul DIICOT Craiova.

Prejudiciul cauzat se ridică la suma de un milione de euro. Doar un singur transport memebrii reţelei şi-au însuşit şi valorificat un număr de 10.000 anvelope marca Pirelli în valoare de 500.000 Euro, cu ocazia transportării bunurilor. Persoanele reţinute vor fi aduse în scurt timp la sediul DIICOT Craiova.

Vom reveni cu amănunte!

 

     



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.