Haos la taxe şi impozite

Haos la taxe şi impozite

334
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
  Cinci şefi de servicii de la Direcţia taxe şi impozite a Primăriei Craiova au semnat documente, timp de o lună, din postura de şef de serviciu, deşi trei din serviciile din sobordinea acestora nu mai existau. De altfel, direcţia a funcţionat de la 1 august la 1 septembrie cu şase şefi la trei servicii, numai că unul a fost în concediu, iar mai apoi şi-a cerut transferul. Departamentul care ar trebui să asigure gura de oxigen pentru funcţionarea Primăriei Craiova, aflată în colaps şi la capitolul administrare, dar şi la finanţe, este în degringoladă. Potrivit organigramei gândite de “specialiştii” primarului Lia Olguţa Vasilescu, de departe ageamii în administraţie publică, de la 1 august cele şase servicii mari şi late ale Direcţiei tzaxe şi impozite locale s-au comasat două câte două, rămânând trei. Numai că municipalitatea nu a găsit o metodă de a scăpa şi de şefi, aceştia situându-se pe poziţii egale.
Sursele au şi o altă ipoteză, pe care însă o vom dezvolta într-un alt material. Revenind, după o lună, primăria s-a trezit că a ajuns din nou în topul habarniştilor în administraţie – după demiteri ilegale şi numiri de directori pe 24 de ore! – şi a decis să facă o evaluare a şefilor de la direcţia taxe şi impozite, pentru a alege trei din cinci! Însă nici aşa nu s-a rezolvat. Pentru că în comisie trebuia aduşi oameni competenţi, dar şi poziţionaţi superior ierarhic. Şi cum “poziţionat superior” în echipa de “gospodari” a primarului Lia Olguţa Vasilescu nu este acelaşi lucru cu “pregătit”, “capabil”, “competent”, toate la superlativ, s-a ales praful şi de evaluarea şefilor de la taxe. Aşa că primăria a trecut la delegarea de coordonatori până la organizarea concursurilor. A cui, chiar că nu mai contează!
Marian Bădîrci


Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.