Maine, 19 septembrie, asteptam publicul sa traiasca o experienta unica la fabrica HEINEKEN, acolo unde maestrii berari ii vor ghida in tururi speciale, in care vor avea ocazia sa descopere magia fabricarii beriidin ingrediente naturale. Primul tur va incepe la ora 09:00, iar ultimul la ora 16:00.
Descoperă magia HEINEKEN la „Ziua Porților Deschise”
Craiova, 8 Octombrie, 2013. Fabrica de bere HEINEKEN România din Craiova invită toți iubitorii de bere să trăiască o experiență
unică, sâmbătă, 19 octombrie. Maeștrii berari au pregătit vizitatorilor un tur ghidat, în care vor cunoaște povestea și magia din
spatele berilor HEINEKEN.
Alina Ţâru, Directorul fabricii HEINEKEN România din Craiova, spune: „Suntem mândri de tradiția moștenită de a produce beri de calitate. Pentru a fabrica bere folosim tehnologie de ultimă generație, ingrediente naturale și adăugăm pasiune pentru calitate.
Aceasta este magia HEINEKEN, pe care vrem să o împărtășim cu locuitorii Craiovei prin turul special, ghidat, pe care maeștrii noștri berari l-au pregătit. Vă așteptăm pe toți pe 19 octombrie!”
Detalii despre evenimentul „Ziua Porților Deschise”:
• Primul tur de fabrică va începe la ora 09:00, iar ultimul tur va începe la ora 16:00.
• Un grup va fi alcătuit din maximum 30 de persoane, iar fiecare tur se va desfășura la aproximativ 30 de minute.
• Vizitatorii trebuie să aibă peste 18 ani.
• Din motive de siguranță, vizitatorii sunt rugați să poarte încălțăminte fără toc.
Fabrica de bere HEINEKEN România, din Craiova – un partener de încredere pentru comunitate
Fabrica de bere din Craiova a luat naştere în 1970, iar din 2003 este parte din HEINEKEN România. Angajații fabricii se ghidează
după valorile HEINEKEN: Pasiune pentru Calitate, Bucurie și Respect pentru Oameni și pentru Planetă. În fabrica de bere din
Craiova au fost certificate si implementate următoarele standarde de calitate: ISO 22000 / 2005 (securitatea produselor
alimentare) și ISO 9001 (managementul calității). Fabrica este dotată cu utilaje de ultimă generație, asigurând o mai bună
eficiență în procesul de producție și îmbuteliere. Capacitatea anuală de producţie a fabricii este de 1,9 milioane de hectolitri.
Fabrica HEINEKEN România din Craiova produce beri din ingrediente naturale, berea fiind ulterior ambalată în sticle, doze, PET și
KEG.
În procesul de a deveni cel mai verde berar din lume până în anul 2020, angajaţii HEINEKEN şi-au însușit Agenda de
Sustenabilitate a Companiei, „Brewing a Better Future”, și aduc un plus de valoare în 3 arii distincte: producerea berilor de calitate,
protejarea mediului înconjurător, influenţarea în mod pozitiv a rolului berii în societate şi implicarea activă în comunitate.
Despre HEINEKEN România:
HEINEKEN este cel mai mare berar din Europa şi al treilea din lume în termeni de volum. HEINEKEN România face parte din Grupul
HEINEKEN şi are cel mai divers portofoliu de mărci de pe piaţa românească de bere, acoperind toate segmentele de piaţă:
Heineken®, Ciuc Premium, Ciuc Natur Radler, Ciuc Radler Non Alcoolic, Silva, Silva Dark, Golden Brau, Golden Brau Fără Alcool,
Neumarkt, Bucegi, Edelweiss (import), Zipfer (import), Amstel (import), Birra Moretti (import), Krusovice (import), Foster’s (import),
Strongbow (import), Sol (import), Desperados (import), Gösser, Schlossgold, Gambrinus, Harghita şi Haţegana. HEINEKEN
România deţine 4 fabrici de bere în: Miercurea Ciuc, Constanţa, Craiova, Târgu Mureş şi are peste 1100 de angajaţi.
Sursa: http://www.oltenasul.ro