HoReCa EXPO Oltenia 2018, în perioada 9-11 martie la Craiova

HoReCa EXPO Oltenia 2018, în perioada 9-11 martie la Craiova

3.789
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Evenimentul – cel mai mare eveniment dedicat industriei horeca din Oltenia – va avea loc la Centrul Multifuncțional Craiova și se va desfășura în paralel cu ediția a III-a a Târgului de Turism al Olteniei. Horeca Expo Oltenia este organizat de PS Multiservices în parteneriat cu Primăria Craiova, Consiliul Județean Dolj, Gorj, Olt, Valcea si Mehedinti. 

Târgul reprezintă platforma ideală pentru expunerea, în condiții profesioniste, a noutăților și tendințelor unei piețe în continuă schimbare, așa cum este industria ospitalității românești. Acest eveniment este dedicat furnizorilor de echipamente, produse, accesorii și servicii care sunt folosite în această industie, de la alimente, echipamente, mobilier, articole textile, la utilaje și software, dar și hotelurilor, restaurantelor, barurilor, cafenelelor și firmelor de catering, bucătarilor profesioniști ce își desfășoară activitatea preponderent în această regiune a României.

HoReCa Expo Oltenia lanseaza și câteva concursuri: 

– Tortul anului 2018

– Painea anului 2018

– Cel mai bun produs de patiserie

Se pot inscrie cofetarii, patiserii si brutarii din toata regiunea Olteniei. Pe langa premiile acordate de organizatori, concurentii vor putea beneficia de expunere pe toata perioada targului intr-un spatiu special amenajat.

Concursul va fi jurizat de Chef Cezar Munteanu, unul dintre cei mai cunoscuti bucatari din Romania, o prezenta constanta la emisiunea Arena Bucatarilor, Chef Ciprian Nicolescu, Brand Executive Chef al Trattoriilor Buongiorno si Chef Cristian Dumitru– Horeca School. Detalii privind regulamentul concursului:  http://horecaexpooltenia.ro/concurs/

De altfel, noutatea acestei editii este includerea unei sectiuni dedicate producatorilor din segmentul panificatie, patiserie si cofetarie.

De asemenea, pe durata expoziției sunt organizate conferințe care abordează subiecte de interes pentru domeniul horeca, dar și competiții de barista, cooking show-uri organizate de chefi celebri, demonstrații de servire și degustare a vinului, bartending și barista.

Tematica evenimentului:

  • Echipamente specifice, dotări, mobilier și accesorii pentru structurile de primire, unitățile de alimentație publică, catering, fast-food;
  • Produse, echipamente și accesorii pentru întreținerea curățeniei și igienei pentru hoteluri și restaurante;
  • Siguranță, securitate și echipamente electronice pentru structurile de primire și unitățile de alimentație publică;
  • Vestimentație și dotări specifice pentru personal;
  • Materiale pentru finisare și decorare interioară;
  • Hoteluri;
  • Restaurante;
  • Baruri;
  • Cafenele;
  • Firme de catering;
  • Bucătari profesioniști;
  • Școli de formare profesioniști horeca.

Organizatorii estimează că circa 7000 de persoane, in crestere cu peste 30 % fata de editia anterioara, vor vizita Târgul.

Filmul de la editia anterioară poate fi vizionat aici: 

https://www.youtube.com/watch?v=v5X1kKQayoU#action=share



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.