Horia Brenciu susţine campania VIAŢA ÎNCEPE AZI şi pentru maternitatea din Craiova

Horia Brenciu susţine campania VIAŢA ÎNCEPE AZI şi pentru maternitatea din Craiova

450
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Horia Brenciu împreună cu Asociaţia „Dăruieşte viaţă” sunt implicaţi într-o campanie pentru dotarea şi modernizarea a 15 maternităţi din ţară şi din Bucureşti, VIAŢA ÎNCEPE AZI.

Prin donaţiile pe care fiecare dintre noi le putem face, artistul îşi doreşte ca cele 15 maternităţi, inclusiv cea de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, să fie dotate cu aparatură modernă necesară asistării la naştere, îngijirii nou nascuţilor sănătoşi şi/sau prematuri.

Prin acest proiect se urmăreşte reducerea mortalităţii infantile şi reducerea numărului de cazuri de deces al mamei la naştere şi de sechele neurologice ale nou născuţilor.

La un moment dat, pe scena Casei de Cultură a Studenţilor din Craiova, Horia Brenciu i-a rugat pe toţi cei prezenţi la concert să scoată telefoanele şi să trimită un mesaj la 8840, banii donaţi prin SMS ajungând în aparatura maternităţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

Cei mai mulţi dintre cei prezenţi în sală au trimis SMS la 8840. Horia Brenciu a încheiat acest apel cu melodia „Lucruri simple”.

 

Sursa: ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.