Hoţi… în Penitenciarul Pelendava. Magazinul închisorii a fost prădat!

Hoţi… în Penitenciarul Pelendava. Magazinul închisorii a fost prădat!

942
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mai multe persoane, rămase neidentificate până în acest moment, au dat o spargere într-un magazin situat (culmea!) în incinta Penitenciarului Pelendava din Craiova. Hoţii au sărit gardul în interior, au furat ţigări în valoare de 10.000 lei şi apoi s-au făcut nevăzuţi cu tot cu pradă. Poliţiştii de la Secţia Rurală Coşoveni au fost chemaţi de agenţii de pază de la penitenciar, au făcut cercetarea la faţa locului, au întocmit dosar penal şi acum îi caută pe hoţi.

Deşi pare incredibil, sunt persoane care intră de bunăvoie în Penitenciar. Şi ies foarte uşor. Nu este vorba despre deţinuţi ci despre… hoţi. Mai multe persoane au dat o spargere la magazinul situat în incinta Penitenciarului Pelendava de la ieşirea din Craiova, în noaptea de 5 spre 6 martie a.c.. În ciuda faptului că unitatea are regim special şi este păzită, hoţii au sărit gardul, au spart geamul magazinului, şi-au încărcat plasele cu ţigări în valoare de aproximativ 7.500 lei, apoi au plecat fără să-i simtă cineva. Când s-au trezit agenţii Penitenciarului şi au văzut magazinul spart, n-au avut decât să-şi sune colegii dela IPJ Dolj, să reclame furtul. O echipă de poliţişti de la Secţia Rurală Coşoveni a ajuns la Penitenciar, au fost făcute cercetările de rigoare şi s-a întocmit în cauză dosar penal pentru furt calificat, fiind desfăşurate verificări pentru identificarea autorilor.
“Am fost sesizaţi despre comiterea faptei în dimineaţa zilei de 6 martie, de către un angajat al Penitenciarului Pelendava, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru furt calificat. Poliţiştii Secţiei Rurale Coşoveni desfăşoară activităţi pentru identificarea şi prinderea autorilor”, a declarat comisar şef Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.


Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.