Îmbrânceli la ITM Dolj, din cauza concursului de inspector şef

Îmbrânceli la ITM Dolj, din cauza concursului de inspector şef

721
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 4,00)

Doi angajaţi ai ITM Dolj s-au înjurat şi s-au îmbrâncit pe holul instituţiei din cauza concursului pentru ocuparea scaunului de şef. Cei doi “combatanţi” sunt Mihail Mohora, tatăl unuia dintre cei doi adjuncţi ai ITM Dolj, şi Marius Ţecu, inspector în cadrul instituţiei. Cel din urmă a fost nemulţumit pentru că i s-a respins dosarul, s-a certat cu Mihail Mohora şi spune că a primit şi o palmă de la el. Până în acest moment nu s-a înregistrat plângere la Poliţie.

Marius Ţecu, inspector în cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Dolj susţine că a fost înjurat ca la uşa cortului şi pălmuit de Mihail Mohora, şi el angajat al aceleiaşi instituţii, tată actualului inspectorului şef adjunct, pentru că a îndrăznit să candideze la funcţia de şef.

De cealaltă parte, Mihail Mohora spune că a fost vorba doar de o discuţie şi că lui Ţecu oricum i s-a respins dosarul din cauză că nu îndeplinea condiţiile de studii.

Scandalul dintre cei doi se potolise când au ajuns poliţiştii acolo şi până acum nici unul nu a depus plângere. „Până în acest moment nu a fost depusă nici o plângere. Este vorba despre o altercaţie între doi angajaţi ai instituţiei care fusese aplanată în momentul când a ajuns echipa Secţiei 4 la faţa locului”, a declarat comisar şef Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Sursa: oradedolj.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     22-04-2013
    Mesaje
    0

    Ciolanu atrage furii,baska,cate o palma ,doua

  2. #2
    Oldtimer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    1234

    cearta pt ciolan?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.